Språkresor till New York

Utmärkt, 680 omdömen

För många är en engelsk språkresa till New en dröm som går i uppfyllelse: att leva i en av världens mest berömda städer medan du utvecklar dina färdigheter i engelska varje dag med vänliga infödda och folk från andra länder! Studera engelska i New York och skapa din egen amerikanska dröm och besök alla de bästa kännemärkena, från Manhattan till Frihetsgudinnan och Coney Island!

 
Språkresor till New York
New York
1 / 10
Engelska skolor i New York

ESL erbjuder ett brett utbud av kurser i engelska i USA och att studera engelska i New York är fortfarande ett av våra mest populära alternativ som lockar studenter från hela världen år efter år! Stadens livliga puls, internationella status och ikoniska attraktioner gör att det blir oförglömligt att lära sig engelska i New York, och vi har partnerskolor över hela staden. Välj mellan att studera invid Central Park, mitt i trendiga Brooklyn eller i lummiga Bronxville, och få en extraordinär språkresa utomlands!

Varför studera engelska i New York?

esl new york language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Fördjupa dig i livet i The Big Apple när du pluggar engelska i New York och utforskar ikoniska sevärdheter som Empire State Building, Central Park och Brooklyn Bridge och lägger dig till med den berömda New York-accenten!
 • Studenter från hela världen besöker New York för att studera engelska utomlands, lockade av dess internationella status och varierade befolkning, så du kommer att öva din engelska med människor från hela världen - kontakta oss för mer information om våra kurser i engelska i New York.
esl new york language stay 3 column 2
Resande
 • New York är perfekt beläget för att utforska resten av USA:s östkust - från Boston till Philadelphia och till och med huvudstaden Washington D.C. Du får lära känna massor av historia när du studerar engelska i New York
 • För en weekendresa i vildmarken bege dig till Bear Mountain, en fantastisk statspark med massor av vandringsleder, eller njut av utsikten över Atlanten på lugna Fire Island!
esl new york language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Det finns så många spännande möjligheter att utforska på en kurs i engelska i New York, från sightseeingturer i New York Bay till åkturer i hästdroska i Central Park
 • Ta en cykel och cykla till ikoniska stadsdelar som Brooklyn och Little Italy - det perfekta sättet att utforska de lugnare områdena i staden.

Populära frågor om att studera engelska i New York:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i New York?

ESL:s kurser i engelska i New York börjar från så lågt som 391 euro (440 dollar) per vecka, och om du håller dig till streetfood som pizza kan du äta för så lite som 2:50 euro (3 dollar)! Stadens kollektivtrafik är också relativt överkomlig - den kör 24 timmar om dygnet, och en enkelbiljett kostar 2:30 euro (2:75 dollar). Kontakta oss idag för en gratis prisoffert för att lära dig engelska utomlands i USA.

 

Vilka är fördelarna med att studera engelska i New York?

 • Studera engelska utomlands i en av världens mest legendariska, spännande städer, där det finns något att se i varje hörn och nya saker att uppleva varje dag med tusentals andra internationella studenter!
 • Vuxna deltagare kommer att hitta massor av kultur att utforska på sin språkkurs utomlands, medan våra juniorer kan mingla med den stora gruppen internationella studenter.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i New York?

Oavsett om du vill lära dig engelska i New York för skojs skull och resor, behöver det för jobbet, eller om du har bestämt dig för att ta en officiell examen, erbjuder våra partnerskolor ett brett utbud av val och flexibla kursalternativ för varje student. Några av våra populära program inkluderar:

 • Lektioner från A1 till C1-nivå, inklusive intensivkurser och privatundervisning
 • Kombinerade kurser i allmän och affärsengelska
 • Förberedande examenskurser för TOEFL- och TOEIC-examen
 • Engelska och ämneskurser, inklusive mode

Har du några övriga frågor om att studera engelska i New York?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig