Språkresor till Montreux

Utmärkt, 389 omdömen

Ta dina språkkunskaper till nästa nivå med en kurs i franska i Montreux vid Genèvesjöns pittoreska strand! En språkresa till Montreux kommer att totalt fördjupa dig i den unika schweizisk-franska kulturen, omgiven av ett landskap som hämtat från ett vykort! Med snötäckta bergstoppar och gamla slott är Montreux det perfekta resmålet för alla språkstudenter som söker en ny erfarenhet på en språkkurs utomlands. Studera franska i Montreux och njut av den vackra schweiziska naturen!

 
Språkresor till Montreux
Montreux
1 / 10
Franska skolor i Montreux

ESL grundades i Montreux, så vi vet definitivt en sak eller två om att studera franska utomlands i denna vackra stad vid sjön! Eftersom staden ligger i den fransktalande delen av Schweiz, kommer du att uppleva total språklig fördjupning på en kurs i franska i Montreux och de fantastiska omgivningarna kommer att väcka din äventyrliga sida! Vår partnerskola ligger bara några steg från den vackra strandpromenaden och Montreuxmuseet, så du kan bekanta dig med platsens sevärdheter då du pluggar franska i Montreux.

Varför studera franska i Montreux?

esl montreux language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Montreux erbjuder ett brett utbud av attraktioner att uppleva när du studerar franska utomlands, från den årliga jazzfestivalen till det fantastiska Chateau de Chillon.
 • Denna glamorösa sjöstad har lockat kända besökare genom åren - Besök Queen: The Studio Experience för att se var de spelade in några av sina mest kända album!
esl montreux language stay 3 column 2
Resande
 • När du studerar franska i Montreux är det möjligt att göra en utflykt till bergsstaden Gruyères, känd för sin läckra ost och 1200-talsslottet Château de Gruyères.
 • Du kan också resa ut på Genèvesjön för att besöka fler städer runt sjön som Évian, en charmig spa-stad som du kombinerar med en tur till närliggande Lausanne.
esl montreux language stay 3 column 3
Arbete
 • I Montreux ligger Hotel Institute, en prestigefylld pedagogisk institution, vilket innebär att det finns gott om yrkesverksamma att nätverka med under din kurs i franska i Montreux.
 • Många större europeiska företag har också kontor i staden, och ESL kan hjälpa dig med att hitta praktik i staden genom våra partnerspråkskolor - kontakta oss för mer information!

Populära frågor om att studera franska i Montreux:

Hur mycket kostar det att bo och studera franska i Montreux?

Våra språkkurser utomlands i Montreux börjar från 419 euro (430 francs) för en vecka och andra kostnader i staden är också överkomliga. Om du vill prova lokal mat kan en måltid på en restaurang belöpa sig till mellan 9:50 euro (10 francs) och 32 euro (35 francs). Kontakta ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Schweiz!

Vilka är fördelarna med att studera franska i Montreux?

 • När du studerar franska i Montreux, kan du träna din franska varje dag i den här lilla staden, samt lära dig mer om den unika fransk-schweiziska kulturen.
 • På stranden av Genèvesjön är Montreux väl ansluten till andra berömda alpina destinationer, så när du studerar franska utomlands kan du utforska mer av denna fantastiska region i Europa.

Vilken typ av kurser i franskakan jag göra i Montreux?

Du lär dig franska i Montreux i en välkomnande, stödjande miljö, där du studerar med studenter från hela världen på dynamiska lektioner som motiverar dig att uppnå dina mål. Du kommer att uppleva total språklig fördjupning oavsett vilken kurs du väljer på vår partnerskola! Några av våra språkkurser utomlands inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Förberedande examenskurser för DELF och DALF 
 • Privatlektioner

Har du några övriga frågor om att studera franska i Montreux?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig