esl turquish course hero

Turkiska

Turkiskspråkiga destinationer

Språkkurser i turkiska utomlands

Att lära dig turkiska i total språklig fördjupning är det snabbaste sättet att lära dig språket flytande. Vare sig du letar efter en intensiv tvåveckorskurs i turkiska i Turkiet, eller en kurs på upp till ett år, hittar du en bland vårt stora utbud av turkiska språkkurser. Ditt personliga program skräddarsys efter dina individuella behov och prioriteringar. En kort kurs i turkiska är idealisk för att boosta dina färdigheter eller för att ge dig ett smakprov på språket, medan en längre kurs är den perfekta chansen att lära känna kärnan i den turkiska kulturen.

Turkiskakurser utomlands

We’re proud to partner with first-class language schools offering a wide range of courses. Whatever your age, goals and level, we have a course for you!

esl general course hero

Allmänna kurser

Faktum är: det finns inget effektivare sätt att lära sig ett språk än att använda det och utsättas för det i olika sammanhang varje dag under en tid. Det här är just vad våra allmänna kurser erbjuder dig - möjligheten att få enastående språklektioner, samt oändliga möjligheter att omsätta dina nya färdigheter i praktiken. Och det är så du cementerar dina kunskaper!

Mer information
Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero