Språkresor till Valletta

Bra, 579 omdömen

Res till hjärtat av Medelhavet och upplev århundraden av historia på en kurs i engelska i Valletta! När du studerar engelska i Valletta får du en rik erfarenhet, där historia och modernitet kolliderar när du lär dig om riddarna i Johanniterorden och smakar traditionella maltesiska delikatesser. Att studera engelska på Malta blir helt säkert en spännande upplevelse, där du kan fördjupa dig i öns idylliska livsstil i en fascinerande huvudstad!

 

 
Språkresor till Valletta
Valletta
1 / 10
Engelska skolor i Valletta

Med museer, kyrkor, palats och monument i massor, blir det aldrig långtråkigt på en kurs i engelska i Valletta. Från att studera under dynamiska, intensiva lektioner till att utforska de charmiga kullerstensgatorna i huvudstaden, får du en oförglömlig vistelse när du läser engelska i Valletta! Våra fantastiska partnerskolor ligger i hjärtat av den gamla staden, så du är bara några steg från sevärdheter som St John's Co-Cathedral och de Upper Barrakka Gardens på din språkresa utomlands till Malta.

 

Varför studera engelska i Valletta?

esl valetta language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Maltas huvudstad är platsen för att uppleva den intensiva historien och kulturen på denna Medelhavsö då du studerar engelska utomlands, från de fantastiska sevärdheterna i Grandmaster Palace till de moderna restaurangerna utbud på den historiska Valletta Waterfront.
 • De charmiga gatorna i stadens centrum inbjuder dig att prova en traditionell söt pastazzi och du också kan besöka Casa Rocca Piccola för att uppleva livet i ett 1500-talspalats - kontakta oss för mer information om att bo i Valletta.
esl valetta language stay 3 column 2
Resande
 • Valletta är idealiskt beläget för att utforska några av de andra traditionella städerna på Malta på din kurs i engelska i Valletta, från fiskebyn St. Julian's till den medeltida muromgärdade staden Mdina
 • Besök några av öns berömda naturliga sevärdheter, åk till Marsaxlokk och simma i vackra St Peter's pool, eller besök den arkeologiska platsen Tas-Silg, som går tillbaka till bronsåldern!
esl valetta language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Maltas huvudstad erbjuder en mängd aktiviteter för dig att utforska samtidigt som du studerar engelska utomlands, från historiska vandringsturer till lektioner i surfing!
 • Du kan också ta en båttur för att se staden ur ett annat perspektiv eller prova en kurs i traditionell matlagning för att lära känna de lokala rätterna.

Populära frågor om att studera engelska i Valletta:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Valletta?

Veckovisa marknader i Vallettas centrum innebär att du kan hitta lokala råvaror billigt då du studerar engelska utomlands, medan du äter ute på en restaurang i staden för mellan 10 euro och 20 euro. Våra kurser i engelska i Valletta börjar från 205 euro, och du kan nå ut till ESL ger dig gärna en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Malta.

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Valletta?

 • På en kurs i engelska i Valletta får du prova på livet i en av Maltas mest historiska städer, samtidigt som du övar din engelska med den engelsktalande lokalbefolkningen!
 • Valletta är Maltas företagscentrum, vilket betyder att yrkesverksamma kan hitta gott om lukrativa jobb som erbjuds i staden under det att du studerar engelska utomlands, medan det också finns attraktioner som museer och vattensporter för yngre studenter.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Valletta?

På en engelskkurs i Valletta på en av våra partnerskolor, kommer du att totalt fördjupa dig i språket under dynamiska lektioner som är anpassade till både vuxna och yngre deltagare. Om du vill ha en mer intensiv upplevelse erbjuds också privatlektioner! Några av våra språkkurser utomlands inkluderar:

 • Lektioner på A1- till C1-nivå inklusive intensivkurser
 • Kombinerade grupp- och privatlektioner
 • Förberedande examenskurser för B2 - C1

Har du några övriga frågor om att engelska language i  Valletta? 

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig