esl italian italy san remo omnilingua hero.jpg

Omnilingua

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Omnilingua

Vår partnerskola Omningua i San Remo är centralt beläget, nära den historiska stadsdelen och bara några meter från havet. Värt att notera är att den berömda italienska författaren Italo Calvino studerade i samma byggnad där språkskolan står idag. Omnilingua bedriver undervisning i en avslappnad miljö, med speciell fokus på kommunikation kring vardagssituationer, aktuella frågor, Italiens samhälle, historia och kultur. Kurserna äger rum i små grupper, och alla lärare har gedigen erfarenhet av italienskundervisning.

Vår partnerskola öppnade igen 16/6, 2020.
Vänligen notera, att på grund av säkerhetsskäl i enlighet med officiella rekommendationer och krav, kan anpassningar ske på vissa skolor gällande fakta och tjänster – som antal deltagare per grupp, scheman, tillträde till gemensamma utrymmen, liksom vissa aktiviteter – i förhållande till vad som beskrivs på vår webbplats. Vänligen kontakta oss för mer information.

Pluspunkter

 
Omnilingua
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  •  Den italienska Rivierans pärla
  •  En skola med undervisning av hög kvalitet.
  •  Små grupper i en trevlig atmosfär.

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
14 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

ASILS
esl asils accreditation
CSN
ESL accreditation CSN

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-1

Att leva med en värdfamilj under ens vistelse i San Remo är ett utmärkt sätt att fördjupa sig i italiensk kultur och ger tillfälle att praktisera italienska utanför klassrummen i en avslappnad och motiverande omgiving. Vår partnerskola väljer noggrant ut värdfamiljerna, som bor på cirka 20-30 minuters avstånd från skolan, och som erbjuder boende i eget rum och med halvpension.

Delad lägenhet

esl-student-accommodation-hero

För studenter som önskar mer självständigt boende finns det möjlighet att dela lägenhet med andra internationella studenter, cirka 20-30 minuter från skolan. Varje lägenhet har 2-3 sovrum. Du bor i eget rum och delar kök, vardagsrum, TV och tvättmaskin med dina medboende.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL San Remo language stay
Andra skolor i området
San Remo
esl italian italy rome international house dilit hero.jpg
Rom
International House - Dilit
 
esl language courses abroad italian italy siena dante.jpg
Siena
Dante
 
esl italian italy florence linguaviva hero.jpg
Florens
Linguaviva