ESL Languages Chinese Singapore LTL Mandarin House hero

LTL Mandarin School

LTL Mandarin School

I denna unika och fördjupande inlärningsmiljö kommer du inte att vara begränsad till en enda skola - hela staden kommer att vara ditt klassrum! Under hela detta program kommer du att lära dig på olika platser i hela Singapore, inklusive på en arbetsplats, hos en värdfamilj, i din lärares hus och mer! På grund av lektionernas ständigt föränderliga plats kan inte rullstolstillgänglighet garanteras på alla platser, men det kommer att finnas Wi-Fi i på var och en av dem. Den genomsnittliga gruppstorleken är tre, med högst fem. Studenterna kommer att uppmuntras att använda mandarin under klassrumstimmarna för att hjälpa dem att förbättra sina språkkunskaper med nya vänner.

Pluspunkter

 
LTL Mandarin School
1 / 10

Pluspunkter

  • Idealiskt läge i stadens Chinatown-distrikt, perfekt för lokal fördjupning  mellan lektionerna
  • En enormt varierad blandning av nationaliteter bland studenterna
  • Skolan organiserar sociala aktiviteter två gånger i veckan som restaurangbesök, filmkvällar och vandringsturer

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC International Association of Language Centres partner agency
esl ialc partner agency accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Spanien
      Storbritannien
      USA
      Tyskland
      Italien
      Japan
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj (minimum 12 veckor)

esl host family accommodation chinese

Om du letar efter total fördjupning i det kinesiska språket, kulturen och köket, då ska du välja boende i värdfamilj. Vårt värdfamiljsalternativ placerar varje student i en kinesisktalande (mandarintalande) familj cirka 45 minuter från skolan. Varje värdfamilj kommer att erbjuda ett privat sovrum med lås, Wi-Fi, skrivbord och sängkläder. Du har också fri tillgång till tvättstugan i huset. Under din vistelse kommer du att få halvpension, frukost och middag, som består av lokal och kinesisk mat. Sammanfattningsvis ger dig det här alternativet en inblick i det dagliga livet i Singapore och låter dig öva de språkkunskaper du inhämtar under lektionerna.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.