ES Dubai

Es Dubai består av två skilda campus i staden. Dess huvudsakliga campus ligger i en skyskrapa i det ikoniska Jumeirah Lake i centrum av Dubai, med flera restauranger, barer och transportmöjligheter inom gångavstånd. Dess andra campus ligger på Wollongong University i Knowledge Park-området i Dubai, ett distrikt som är dedikerat till studier och på tio minuters bilresa från berömda Palm Jumeriah.. Båda campus är toppmoderna och har chaufförer till sina elever för att hjälpa till med transporterna mellan dem. ES Central Dubai Campus består av 30 klassrum medan ES Wollongong rymmer 10. Varje grupp består av 10 - 15 studenter. Klassrummen har elektronisk whiteboard, samt gratis Wi-Fi. På båda campusen har studenterna tillgång till ett datorrum, två mikrovågsugnar, bibliotek, isoleringsrum och utomhusområden. Båda campusen är helt rullstolsanpassade. 

Pluspunkter

 
ES Dubai
1 / 10

Pluspunkter

  • • Centrala lokaliteter i de mest livliga områdena i staden.
  • • Internationell miljö med studenter av över 40 nationaliteter
  • • Sociala aktiviteter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Turkiet
      Colombia
      Thailand
      Ryssland
      Japan
      Brasilien
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Staybridge Hotel

ESL Languages Staybridge Hotel ES Dubai
Residenshotell 4-stjärnigt

För studenter som vill tillbringa sin tid i Dubai i lyx och komfort är ett residenshotell det perfekta alternativet! Du kommer att placeras på ett hotell nära antingen flygplatsen Al-Maktoum eller Dubai International Airport, båda ligger ca 30 minuters bilväg från skolan. Du kommer att ha valet mellan antingen eget eller delat rum, vart och ett fullt utrustat och med tillgång till eget badrum i en delad lägenhet. Residenshotellet tillhandahåller och byter sängkläder och handdukar utöver städning två gånger i veckan. Studenterna kan välja självhushåll i sina fullt utrustade kök, eller erhålla halvpension eller frukost från ett närliggande hotell. Vänligen be om mer information. Residenshotellet tillhandahåller en gratis pendeltrafik till/från skolan, som tar cirka 30 minuter. Efter lektionerna kan studenterna koppla av och använda de gemensamma anläggningarna, inklusive en lyxig pool, flera allrum, ett gym och en lounge.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.