ESL Arabic United Arab Emirates Dubai ES Dubai hero

ES Dubai

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

ES Dubai

Es Dubai består av två skilda campus i staden. Dess huvudsakliga campus ligger i en skyskrapa i det ikoniska Jumeirah Lake i centrum av Dubai, med flera restauranger, barer och transportmöjligheter inom gångavstånd. Dess andra campus ligger på Murdoch University i Knowledge Park-området i Dubai, ett distrikt som är dedikerat till studier. Båda campus är toppmoderna och har chaufförer till sina elever för att hjälpa till med transporterna mellan dem. ES Central Dubai Campus består av 15 klassrum medan ES Murdoch rymmer 8, varje grupp består av 10 - 15 studenter. I klassrummen kan deltagarna förvänta sig en elektronisk whiteboard, samt gratis Wi-Fi. På båda campus har studenterna tillgång till ett datorrum, två mikrovågsugnar, bibliotek, isoleringsrum och utomhusområden. Båda campus är helt rullstolsanpassade.

Under Ramadan, från och med den 12 april, 2021 och till och med den 12 maj 2021, kommer lektionerna att förändras från 2 timmar och 15 minuters kontakttid till 2 timmar per dag. Studenterna får ytterligare lektioner efter Ramadan för att kompensera för den tid som saknas./p>

Pluspunkter

 
ES Dubai
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Centrala lokaliteter i de mest livliga områdena i staden.
  • Internationell miljö med studenter av över 40 nationaliteter
  • Sociala aktiviteter.

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
15 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 5 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Residens KSK Homes

ESL residential accommodation 3

KSK Homes är det perfekta alternativet för studenter som vill bo i lyx under sin vistelse i Dubai. KSK ligger bara 30 minuters bilresa från Es Dubais båda campus. Både eget och delat rum erbjuds och är utrustade med privat badrum, ett skrivbord, garderob, kylskåp, värdeskåp och gratis Wi-Fi. Linne och handdukar finns, och en städservice ingår två gånger i veckan. Gratis tvättmöjligheter är tillgängliga 24 timmar om dygnet. Ett fullt utrustat gemensamt kök finns att tillgå, samt flera restauranger på plats. Studenterna kan njuta av ett komplett gym, pool, biograf, spelcenter och mötesrum under hela sin vistelse på KSK.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)