ES Dubai

Es Dubai består av två skilda campus i staden. Dess huvudsakliga campus ligger i en skyskrapa i det ikoniska Jumeirah Lake i centrum av Dubai, med flera restauranger, barer och transportmöjligheter inom gångavstånd. Dess andra campus ligger på Wollongong University i Knowledge Park-området i Dubai, ett distrikt som är dedikerat till studier och på tio minuters bilresa från berömda Palm Jumeriah.. Båda campus är toppmoderna och har chaufförer till sina elever för att hjälpa till med transporterna mellan dem. ES Central Dubai Campus består av 30 klassrum medan ES Wollongong rymmer 10. Varje grupp består av 10 - 15 studenter. Klassrummen har elektronisk whiteboard, samt gratis Wi-Fi. På båda campusen har studenterna tillgång till ett datorrum, två mikrovågsugnar, bibliotek, isoleringsrum och utomhusområden. Båda campusen är helt rullstolsanpassade. *Under Ramadan, från och med den 23 mars, 2023 och till och med den 21 april 2023, kommer lektionerna att förändras från 2 timmar och 15 minuters kontakttid till 2 timmar per dag. Studenterna får ytterligare lektioner efter Ramadan för att kompensera för den tid som saknas.*

ESL icon information
Obs!

Campus Wollongong University : Skolan beräknas öppna i september 2023

Pluspunkter

 
ES Dubai
1 / 10

Pluspunkter

  • • Centrala lokaliteter i de mest livliga områdena i staden.
  • • Internationell miljö med studenter av över 40 nationaliteter
  • • Sociala aktiviteter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Colombia
      Thailand
      Turkiet
      Japan
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Holiday Inn

ESL Languages Holiday Inn ES Dubai

Detta alternativ är perfekt för studenter som värderar lyx och bekvämligheten att dra nytta av de många faciliteterna och den gratis 30-minuters pendeltrafiken till skolan som det här boendet erbjuder. Du kan välja antingen ett enkelrum eller ett delat tvåbäddsrum. Varje rum har ett eget badrum, skrivbord, lampa, garderob, TV och Wi-Fi. Du har möjlighet till självhushåll, få frukost eller halvpension. Det finns gratis rumsstädning, sängkläder tillhandahålls och byts, men du tvättar din egen tvätt i betaltvättstugan på plats. Residenset erbjuder massor av bekvämligheter för sina gäster, inklusive ett gym, spa och pool.

Staybridge Hotel

ESL Languages Staybridge Hotel ES Dubai

För studenter som vill tillbringa sin tid i Dubai i lyx och komfort är detta residenshotell det perfekta alternativet! Du kommer att ha valet mellan antingen eget eller delat rum, vart och ett fullt utrustat och med tillgång till eget badrum. Residenshotellet tillhandahåller och byter sängkläder och handdukar utöver daglig städning. Du väljer mellan halvpension, frukost eller självhushåll i det fullt utrustade köket. Residenshotellet tillhandahåller en gratis pendeltrafik till/från skolan, som tar cirka 30 minuter. Efter lektionerna kan studenterna koppla av och använda de gemensamma anläggningarna, inklusive en lyxig pool, flera allrum, ett gym och en lounge.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.