ES Dubai

Es Dubai består av två skilda campus i staden. Dess huvudsakliga campus ligger i en skyskrapa i det ikoniska Jumeirah Lake i centrum av Dubai, med flera restauranger, barer och transportmöjligheter inom gångavstånd. Dess andra campus ligger på Murdoch University i Knowledge Park-området i Dubai, ett distrikt som är dedikerat till studier. Båda campus är toppmoderna och har chaufförer till sina elever för att hjälpa till med transporterna mellan dem. ES Central Dubai Campus består av 15 klassrum medan ES Murdoch rymmer 8, varje grupp består av 10 - 15 studenter. I klassrummen kan deltagarna förvänta sig en elektronisk whiteboard, samt gratis Wi-Fi. På båda campus har studenterna tillgång till ett datorrum, två mikrovågsugnar, bibliotek, isoleringsrum och utomhusområden. Båda campus är helt rullstolsanpassade. *Under Ramadan, från och med den 02 april, 2022 och till och med den 02 maj 2022, kommer lektionerna att förändras från 2 timmar och 15 minuters kontakttid till 2 timmar per dag. Studenterna får ytterligare lektioner efter Ramadan för att kompensera för den tid som saknas.*

Pluspunkter

 
ES Dubai
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • • Centrala lokaliteter i de mest livliga områdena i staden.
  • • Internationell miljö med studenter av över 40 nationaliteter
  • • Sociala aktiviteter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Colombia
      Thailand
      Turkiet
      Japan
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens KSK Homes

ESL residential accommodation 1

KSK Homes är det perfekta alternativet för studenter som vill bo i lyx under sin vistelse i Dubai. KSK ligger bara 30 minuters bilresa från Es Dubais båda campus. Både eget och delat rum erbjuds och är utrustade med privat badrum, ett skrivbord, garderob, kylskåp, värdeskåp och gratis Wi-Fi. Linne och handdukar finns, och en städservice ingår två gånger i veckan. Gratis tvättmöjligheter är tillgängliga 24 timmar om dygnet. Ett fullt utrustat gemensamt kök finns att tillgå, samt flera restauranger på plats. Studenterna kan njuta av ett komplett gym, pool, biograf, spelcenter och mötesrum under hela sin vistelse på KSK.

Holiday Inn

ESL Languages Holiday Inn ES Dubai

Detta alternativ är perfekt för studenter som värderar lyx och bekvämligheten att dra nytta av de många faciliteterna och den gratis 30-minuters pendeltrafiken till skolan som det här boendet erbjuder. Du kan välja antingen ett enkelrum eller ett delat tvåbäddsrum. Varje rum har ett eget badrum, skrivbord, lampa, garderob, TV och Wi-Fi. Du har möjlighet till självhushåll, få frukost eller halvpension. Det finns gratis rumsstädning, sängkläder tillhandahålls och byts, men du tvättar din egen tvätt i betaltvättstugan på plats. Residenset erbjuder massor av bekvämligheter för sina gäster, inklusive ett gym, spa och pool.

Staybridge Hotel

ESL Languages Staybridge Hotel ES Dubai

För studenter som vill tillbringa sin tid i Dubai i lyx och komfort är detta residenshotell det perfekta alternativet! Du kommer att ha valet mellan antingen eget eller delat rum, vart och ett fullt utrustat och med tillgång till eget badrum. Residenshotellet tillhandahåller och byter sängkläder och handdukar utöver daglig städning. Du väljer mellan halvpension, frukost eller självhushåll i det fullt utrustade köket. Residenshotellet tillhandahåller en gratis pendeltrafik till/från skolan, som tar cirka 30 minuter. Efter lektionerna kan studenterna koppla av och använda de gemensamma anläggningarna, inklusive en lyxig pool, flera allrum, ett gym och en lounge.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)