Expanish

Bara ett kvarter från Gaudis spektakulära La Pedrera på Passeig de Gràcia, ligger denna språkskola för spanska mitt i Barcelonas vackra centrum. Med nio ljusa klassrum, utrustade med smart-TV, stoltserar skolan även med luftkonditionering, gratis Wi-Fi, datorer och surfplattor som får användas av studenterna. Mellan lektionerna kan du besöka baren för kaffe och snacks, eller hänga med dina studiekamrater i loungen, matrummet och trädgården. Du hittar också ett bibliotek och en datorsal i den rymliga byggnaden. Dessutom, efter dagens lektioner har du Barcelonas främsta attraktioner alldeles utanför dörren!

ESL icon information
Obs!

Lektionerna för studenter 30+ kommer att ges i en annan byggnad. Vänligen kontakta oss för mer information.

Skolan flyttar in i nya lokaler från 17/06, 2024

Pluspunkter

 
Expanish
1 / 10

Pluspunkter

  • Skolan ligger i en nyrenoverad modern byggnad i centrum
  • Spansk boutiquespråkskola med personlig omtanke
  • Skräddarsydda program för yrkes- eller kulturell inriktning
  • Innovativt och engagerande aktivitetsprogram med gratis aktiviteter varje vecka

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Instituto Cervantes
esl instituto cervantes accreditation
IALC International Association of Language Centres partner agency
esl ialc partner agency accreditation
CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      USA
      Tyskland
      Frankrike
      Brasilien
      Storbritannien
      Italien
      Nederländerna
      Kanada
      Danmark
      Belgien
      Australien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Om du är ute efter en verklig fördjupning i spanska under din vistelse i Barcelona, finns ingenting bättre än att bo i en värdfamilj. Du bor i eget rum (eller i tvåbäddsrum om du åker med en annan student) i familjens hem. Sängkläder och handdukar är inkluderat och du får också fri tillgång till Wi-Fi och tvättmaskin (du står bara för tvättmedlet). Detta alternativ inkluderar halvpension så att du kan praktisera att tala spanska med din familj under måltiderna. Värdfamiljerna bor maximum 35 minuter från skolan med allmänna kommunikationer.

Obs: Studenter, 16 - 17 år, måste boka boende i värdfamilj och flygplatstransfer.

Delad lägenhet

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Beläget I det livliga området Eixample, är detta residens perfekt för studenter som gillar oberoende och att ha ett aktivt, socialt liv under sin språkkurs i Barcelona. Njut av ditt egna rum (eller tvåbäddsrum om du reser med en annan student), med gratis sängkläder och handdukar, en fläkt eller AC och med valet mellan privat eller delat badrum. Lägenheten erbjuder ett fullt utrustat kök för självhushåll, tvättmaskin och fri Wi-Fi. Åldersintervall 18-39 år.

 

Studentresidens Yugo Garbi

ESL Languages residence Nexo student residence Expanish Barcelona

Studentresidenset Yugo Garbi ligger i den natursköna stadsdelen Sants-Montjuic och är perfekt för studenter som vill uppleva den livliga livsstilen och skönheten som Barcelona är känd för. Residenset ligger i en modern byggnad, bara 12 minuter från skolan med tunnelbana. Här erbjuds du ett enkelrum med skrivbord, pentry, Wi-Fi och eget badrum. Det finns inte något gemensamt kök, men studenterna har möjlighet till antingen halv- eller helpension på residenset. Detta måste bokas innan du åker och betalas vid ankomsten. Du kan använda en app för att betala för tvättmöjligheter på plats och kommer att förses med sängkläder och handdukar som regelbundet byts. Fastigheten städas en gång i veckan utan extra kostnad. Yugo Garbi är den perfekta platsen för att skaffa nya vänner och har flera gemensamma faciliteter som ett fritidsrum, biograf, studierum, arbetsrum och gym.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.