NZLC

Bara några minuter från den livliga stranden och centralstationen Britomart, ligger NZLC i ett modernt och dynamiskt kvarter mitt i hjärtat av Auckland. En pool, gym, bibliotek, köpcentra och köpcentra finns precis utanför dörren. Skolan har en studentlounge där du har möjlighet att umgås med andra studenter från hela världen. Dessutom erbjuder skolan ett brett utbud av valbara kurser och workshops, inklusive jobbworkshop, CV-kontroll, TOEIC-förberedelser, konversationsklubb, nyhetsklubb, uttalsworkshop och mer. Välj ett valfritt ämne för att fördjupa dig i en engelsk miljö även efter skolan och få ut det mesta av din tid i Auckland och Nya Zeeland!

Pluspunkter

Watch Language School NZLC, Auckland on YouTube.
 
NZLC
Watch Language School NZLC, Auckland on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Brett utbud av kvalitetskurser och stödservice
  • Vänliga lärare och övrig personal
  • Säker stad. Skolan ligger centralt i centrum
  • Moderna faciliteter – Gratis Wi-Fi, datorer, bibliotek och studentlounge

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

English New Zealand
esl english new zealand accreditation

Studenternas nationaliteter

      Japan
      Asien
      Sydamerika
      Brasilien
      Sydkorea
      Kina
      Europa
      Saudiarabien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

Nyzeeländarna kännetecknas av sin vänlighet och gästfrihet. Alternativet att bo i en värdfamilj erbjuder en mängd fördelar, inte minst den konstanta övningen i vardagsspråket, samtidigt som du lär dig om kiwikulturen. Dessutom har du halvpension hos värdfamiljen, vilket är en klar fördel ekonomiskt. Under veckosluten erbjuds helpension. Studenterna bor i egna rum och bör räkna med mellan 45 och 75 minuters färdväg med allmänna kommunikationer för att komma till skolan.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.