ESL NZLC Auckland

NZLC

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

NZLC

Bara några steg från den animerade stranden och centralstationen Britomart, ligger NZLC i ett modernt och dynamiskt kvarter mitt i hjärtat av Auckland. Den genomtänkta pedagogiska infrastrukturen på centret, gör att du kan ta till vara på din kurs i engelska maximalt. Du har tillgång till moderna studiefaciliteter, som ett bibliotek, ett resurscentrum, datorer med Wi-Fi, ett konferensrum och en multimediasal. Skolan har också ett informationskontor, som arbetar med aktiviteter och utflykter, liksom ett bekvämt allrum där du träffar andra NZLC-studenter från hela världen. Och för att koppla av efter lektionerna, utnyttja den helt renoverade sporthallen med pool och gym, som ligger alldeles bredvid skolan.

Vår partnerskola öppnade igen 18/5, 2020.
Vänligen notera, att på grund av säkerhetsskäl i enlighet med officiella rekommendationer och krav, kan anpassningar ske på vissa skolor gällande fakta och tjänster – som antal deltagare per grupp, scheman, tillträde till gemensamma utrymmen, liksom vissa aktiviteter – i förhållande till vad som beskrivs på vår webbplats. Vänligen kontakta oss för mer information

Pluspunkter

Watch Sprakskola NZLC, Auckland on YouTube.
 
NZLC
Watch Sprakskola NZLC, Auckland on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Brett utbud av kvalitetskurser och stödservice
  • Vänliga lärare och övrig personal
  • Säker stad. Skolan ligger centralt i centrum
  • Moderna faciliteter – Gratis Wi-Fi, datorer, bibliotek och studentlounge

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
18 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

English New Zealand
esl english new zealand accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

Nyzeeländarna kännetecknas av sin vänlighet och gästfrihet. Alternativet att bo i en värdfamilj erbjuder en mängd fördelar, inte minst den konstanta övningen i vardagsspråket, samtidigt som du lär dig om kiwikulturen. Dessutom har du halvpension hos värdfamiljen, vilket är en klar fördel ekonomiskt. Under veckosluten erbjuds helpension. Studenterna bor i egna rum och bör räkna med mellan 45 och 60 minuters färdväg med allmänna kommunikationer för att komma till skolan.

Residens YMCA (från 18 år)

Residence - YMCA, Auckland - NZLC Accommodation Gallery 930 4

Här är det idealiska alternativet för dig som vill bo tillsammans med andra studenter från hela världen och i eget rum. Residenset, som ligger på 15 minuters promenadavstånd från språkskolan, i närheten av många restauranger, affärer och kaféer, har en matsal och flera små kök, en innergård, en betaltvättstuga, ett TV-rum och ett litet bibliotek. Du har också möjlighet att spela biljard, babyfotboll eller bordtennis. Badrummen delas, sängkläder tillhandahålls och städning utförs en gång i veckan. Mot betalning kan får du använda datorer med internet via Wi-Fi (från 3 dollar), eller gymmet (10 dollar/dag) i samma byggnad.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Auckland language stay
Andra skolor i området
Auckland
ESL NZLC Wellington
Wellington
NZLC