NZLC

Bara några steg från den animerade stranden och centralstationen Britomart, ligger NZLC i ett modernt och dynamiskt kvarter mitt i hjärtat av Auckland. Den genomtänkta pedagogiska infrastrukturen på centret, gör att du kan ta till vara på din kurs i engelska maximalt. Du har tillgång till moderna studiefaciliteter, som ett bibliotek, ett resurscentrum, datorer med Wi-Fi, ett konferensrum och en multimediasal. Skolan har också ett informationskontor, som arbetar med aktiviteter och utflykter, liksom ett bekvämt allrum där du träffar andra NZLC-studenter från hela världen. Och för att koppla av efter lektionerna, utnyttja den helt renoverade sporthallen med pool och gym, som ligger alldeles bredvid skolan.

Pluspunkter

Watch Language School NZLC, Auckland on YouTube.
 
NZLC
Watch Language School NZLC, Auckland on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Brett utbud av kvalitetskurser och stödservice
  • Vänliga lärare och övrig personal
  • Säker stad. Skolan ligger centralt i centrum
  • Moderna faciliteter – Gratis Wi-Fi, datorer, bibliotek och studentlounge

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

English New Zealand
esl english new zealand accreditation

Studenternas nationaliteter

      Japan
      Sydkorea
      Asien
      Kina
      Brasilien
      Europa
      Saudiarabien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

Nyzeeländarna kännetecknas av sin vänlighet och gästfrihet. Alternativet att bo i en värdfamilj erbjuder en mängd fördelar, inte minst den konstanta övningen i vardagsspråket, samtidigt som du lär dig om kiwikulturen. Dessutom har du halvpension hos värdfamiljen, vilket är en klar fördel ekonomiskt. Under veckosluten erbjuds helpension. Studenterna bor i egna rum och bör räkna med mellan 45 och 75 minuters färdväg med allmänna kommunikationer för att komma till skolan.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)