Treffpunkt

Sedan 1995 har vår partnerskola Treffpunkt i Bamberg, en universitetsstad listad som världsarv av UNESO, varit etablerad på första och andra våningen i en modern byggnad i stadens centrums bilfria del och med utsikt över Main-Donaukanalen. Studenterna är till största del i trettioårsåldern och kommer från över 50 länder. Skolan har specialiserat sig på kurser för yrkesverksamma och universitetsstudenter med intresse för kultur. Treffpunkt har 10 ljusa klassrum, renoverade 2012, datorsal med fritt Internet och WiFi, ett bibliotek och ett uppehållsrum för umgänge med TV, DVD och musikinstrument.

Pluspunkter

 
Treffpunkt
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Stad med fantastisk livsstil
  • Dynamisk och målinriktad undervisning
  • Intensivundervisning med mycket god balans kvalitet-pris
  • Kvalitetsmiljö speciellt lämpad för personer i 30 - 40-årsåldern.

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

FaDaF
esl fadaf accreditation

Studenternas nationaliteter

      USA
      Italien
      Japan
      Storbritannien
      Schweiz
      Ryssland
      Spanien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Skolan lägger stor vikt vid att välja värdfamiljer med omsorg. Dessa kan vara familjer, par eller ensamstående med vilka du kommer att fördjupa dina språkkunskaper. du bor i eget rum och väljer mellan frukost eller halvpension (må-fr). Alla familjer bor inom en radie av 15 minuter från skolan med buss eller cyckel.

Delad lägenhet

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Vår partnerskola erbjuder också möjligheten att dela lägenhet med lokalbefolkningen, vilket kombinerar möjligheten till umgänge med tyskar (par, enssamstående, tyska studenter etc.) och en större självständighet. Du delar och sköter de gemensamma utrymmena med din värd och får gärna använda köket.

Privata lägenheter, hotell

ESL apartment studio accommodation

Möjligheten finns också att bo i egen studio eller på ett hotell i bekväm närhet av skolan. Begär ytterligare information och priser.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)