esl business courses treffpunkt

Treffpunkt

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Treffpunkt

Sedan 1995 har vår partnerskola Treffpunkt i Bamberg, en universitetsstad listad som världsarv av UNESO, varit etablerad på första och andra våningen i en modern byggnad i stadens centrums bilfria del och med utsikt över Main-Donaukanalen. Studenterna är till största del i trettioårsåldern och kommer från över 50 länder. Skolan har specialiserat sig på kurser för yrkesverksamma och universitetsstudenter med intresse för kultur. Treffpunkt har 10 ljusa klassrum, renoverade 2012, datorsal med fritt Internet och WiFi, ett bibliotek och ett uppehållsrum för umgänge med TV, DVD och musikinstrument.

Vår partnerskola öppnade igen 11/5, 2020.
Vänligen notera, att på grund av säkerhetsskäl i enlighet med officiella rekommendationer och krav, kan anpassningar ske på vissa skolor gällande fakta och tjänster – som antal deltagare per grupp, scheman, tillträde till gemensamma utrymmen, liksom vissa aktiviteter – i förhållande till vad som beskrivs på vår webbplats. Vänligen kontakta oss för mer information

Pluspunkter

 
Treffpunkt
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Stad med fantastisk livsstil
  • Dynamisk och målinriktad undervisning
  • Intensivundervisning med mycket god balans kvalitet-pris
  • Kvalitetsmiljö speciellt lämpad för personer i 30 - 40-årsåldern.

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimiålder:
18 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

FaDaF
esl fadaf accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family adults accommodation

Skolan lägger stor vikt vid att välja värdfamiljer med omsorg. Dessa kan vara familjer, par eller ensamstående med vilka du kommer att fördjupa dina språkkunskaper. du bor i eget rum och väljer mellan frukost eller halvpension (må-fr). Alla familjer bor inom en radie av 15 minuter från skolan med buss eller cyckel.

Delad lägenhet

ESL shared appartment accommodation 2

Vår partnerskola erbjuder också möjligheten att dela lägenhet med lokalbefolkningen, vilket kombinerar möjligheten till umgänge med tyskar (par, enssamstående, tyska studenter etc.) och en större självständighet. Du delar och sköter de gemensamma utrymmena med din värd och får gärna använda köket.

Privata lägenheter, hotell

ESL-hotel-accommodation-3

Möjligheten finns också att bo i egen studio eller på ett hotell i bekväm närhet av skolan. Begär ytterligare information och priser.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl Bamberg language stay hero
Andra skolor i området
Bamberg
esl german germany freiburg alpadia freiburg hero
Freiburg
Alpadia Freiburg
 
esl german germany lindau dialoge hero
Lindau
Dialoge
 
esl german germany regensburg horizonte hero
Regensburg
Horizonte