ESL Languages Mandarin LTL Taipei

LTL Mandarin School

LTL Mandarin School

Studera i det livliga, centrala Da'An-distriktet i Taipei, genomsyrat av ett starkt kulturarv och fyllt med gröna parker och livliga matmarknader. I detta ikoniska grannskap är du bara fem minuter från tunnelbanan och Taipei 101, ett shoppingcenter i världsklass. Skolans eleganta byggnad, med gratis Wi-Fi, består av nio klassrum, ett allrum och ett kök som serverar färskt te, kaffe och snacks. Varje klassrum har en traditionell whiteboard och rymmer upp till sex studenter per grupp. Under hela veckan organiserar skolan aktiviteter som speglar Taipeis unika kulturella anda, allt från Mahjong-spel till nattmarknadsbesök.

Pluspunkter

 
LTL Mandarin School
1 / 10

Pluspunkter

  • Idealiskt läge i Taipeis kulturella hjärta, Da'An-distriktet, fyllt med otrolig gatumat och shopping i världsklass
  • Dagliga kulturaktiviteter i närområdet ingår i språkprogrammet
  • Mångsidig blandning av kulturer och nationaliteter i hela studentkåren, vilket ger dig den perfekta möjligheten att öva på dina språkfärdigheter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
CSN
CSN logo accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      USA
      Tyskland
      Italien
      Kanada
      Japan
      Schweiz
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl host family accommodation chinese

Det bästa sättet att helt fördjupa dig i ditt nya språk och dess kultur är att bo i våra lokala värdfamiljers boendealternativ! Värdfamiljerna bor inte mer än en timme från skolan med kollektivtrafik och har noggrant granskats för att säkerställa kvalitet och komfort. Du kommer att ha ett enkelrum där sängkläder och handdukar ingår. Du har även full tillgång till tvättstugan. Det finns Wi-Fi tillgängligt i varje hus, och du erbjuds halvpension för att prova det lokala köket - specialkost kan tillgodoses på begäran. Sammantaget är detta alternativ ett utmärkt sätt för dig att lära känna den rika lokala kulturen i Taipei.

Delad lägenhet (från 18 år)

ESL Languages shared apartment LTL Taipei

Taipei är en livlig stad som bara väntar på att bli utforskad och det här boendet är perfekt för dig att få nya vänner att utforska den med. Bekvämt beläget mindre än 30 minuter från din skola, kommer du att placeras i ett enkelrum i en lägenhet som delas med tre till fem andra elever. Varje lägenhet har Wi-Fi, ett vardagsrum och ett fullt utrustat gemensamt kök, som studenterna kan använda för självhushåll - detta boende serverar inga måltider. Varje rum är utrustat med en säng, sängbord, skrivbord, garderob och möjlighet till eget eller delat badrum. Sängkläder ingår, men du tar med egna handdukar. Du kan tvätta gratis i tvättstugan. Sammantaget är detta boende det perfekta alternativet för studenter som vill ha ett aktivt socialt liv i Taipei.

Studiolägenhet (från 18 år)

ESL apartment studio accommodation

Efter en lång dag av sightseeing på Taipeis livliga gator, vill du ibland bara komma hem till din egna lägenhet och koppla av. Detta boende ger dig den tillflykt du letar efter. Du kommer att ha en studiolägenhet, inte mer än 30 minuter från skolan, utrustad med en säng, skrivbord, garderob, nattduksbord, Wi-Fi, ett eget badrum och ett fullt utrustat kök. Du ansvarar för att laga mat själv och städa din egen studio. Sängkläder ingår, men du tar med egna handdukar. Du får tvätta gratis i den gemensamma tvättstugan. Detta boende är perfekt för studenter som framför allt värdesätter integritet och avkoppling.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.