esl french france antibes centre international d antibes hero

Centre International d'Antibes

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Centre International d'Antibes

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Centre International d'Antibes

Vår partnerskola Centre International d'Antibes, som ligger i en mycket vacker provensalsk byggnad, kallad Le Château, är en perfekt miljö för att lära sig franska. De 22 klassrummen är försedda med TV, CD-spelare, videobandspelare, videokameror och bandspelare. Ett datorlabb med fri tillgång till internet, gratis Wi-Fi, ett mediabibliotek och ett traditionellt bibliotek står till studenternas förfogande. En restaurang med självservering och dryck- och snacksautomater mättar alla hungriga magar. Skolan ligger 800 meter från stadens centrum med alla affärer och på 15 minuters gångavstånd till stranden. I det bilfria området ligger skolan Port, en byggnad som används när Le Château inte har plats för fler studenter under påsklovet, sommaren och hösten.

Pluspunkter

 
Centre International d'Antibes
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Badort med ett rikt utbud av kulturella aktiviteter
  • Skola som specialiserat sig på undervisning i franska för utländska studenter i mer än 20 år
  • Inkvartering i närheten av kurscentret

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

EAQUALS
esl eaquals accreditation
FLE
esl fle accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

I värdfamiljerna, vilka är omsorgsfullt utvalda av vår partnerskola Centre International i Antibes, får du ta del av vardagslivet i en familjemiljö. Familjerna bor på cirka 30 minuters avstånd från kurscentret med allmänna kommunikationer och de erbjuder inkvartering i enkel- eller dubbelrum. Frukost ingår och mot ett extra tillägg kan du få halvpension under veckan och helpension under helgen. Du får även låna tvättmaskinen. (En avgift på 2 euro per tvätt kan tillkomma.)

Residens Aragon (från 18 år)

Residence Aragon - Antibes - CIA Antibes ADU Accommodation Gallery 952 2

Detta helt nyrenoverade residens ligger idealiskt i ett lugnt kvarter mellan Antibes och Juan-les Pins, bara några minuters promenad från stranden och stadens faciliteter. Studenter från världens alla hörn bor här i moderna, luftkonditionerade studios med en eller två sängar, köksvrå, badrum och kassaskåp. I ditt rum kan du också se på TV eller surfa på internet via Wifi mot en betalning av 5 euros per vecka. Sängkläder tillhandahålls och tvättas en gång i veckan, men städning sköts av var och en. En tvättstuga finns att tillgå mot avgift och automater för drycker och snacks finns på residenset. Du kan också utnyttja den vackra trädgården som omger residenset, för att koppla av efter kursen. Kurscentret ligger på cirka 15 minuters gångavstånd.

Hotell

ESL-hotel-accommodation-3

Vår partnerskola Centre International Antibes erbjuder även möjlighet att bo på ett fyrstjärnigt hotell. Kontakta oss för ytterligare information.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Antibes language stay
Andra skolor i området
Antibes
esl french france nice azurlingua hero
Nice
Azurlingua
 
esl french france montpellier institut europeen de francais hero
Montpellier
Institut Européen de Français
 
esl french france lyon alpadia lyon hero
Lyon
Alpadia Lyon