IELS Malta

Vår partnerskola ligger i Sliema, på andra sidan viken från öns huvudstad Valletta, som ligger 20 minuters bussresa och en 5 minuters färjeresa bort. Skolan ligger på en lugn gata, strax intill strandpromenaden. Den moderna skolan har luftkonditionering och ljusa och välutrustade klassrum, en bokhandel, ett internet-kafé, gratis Wi-Fi i receptionen och studentloungen, automater med snacks och drycker och en cafeteria precis bredvid. Det finns 100 klassrum som möjliggör en maximal kapacitet på 800 studenter.

Pluspunkter

 
IELS Malta
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Över 25 års akademisk erfarenhet och hög kvalitet
  • Ett brett kursutbud med flexibilitet för att möta studenternas behov
  • Välutbildade och erfarna lärare
  • Perfekt placerad skola med moderna lokaler

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

FELTOM
esl feltom accreditation
ALTO
esl alto accreditation

Studenternas nationaliteter

      Europa
      Asien
      Amerika
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Malteserna är kända för sin stora gästfrihet. Eleverna kommer att få möjlighet att öva engelskan de lärt sig i skolan med familjen, och även att uppleva den maltesiska livsstilen. Du har halvpension (frukost och middag). Värdfamiljerna bor på flera olika orter på Malta, upp till maximalt 30 minuter med buss från skolan.

Residens Day’s Inn (från 18 år)

ESL Language residence Day's Inn IELS Malta

Residenset ligger inom gångavstånd från skolan. Det körs i egen regi och består av 45 studiolägenheter och 54 hotellrum. Day's Inn-residenset har både luftkonditionering och centralvärme. Det finns ett gemensamt kök och en tvättstuga. Day's Inn har en 24 timmars receptionsservice för att försäkra sig om studenternas säkerhet, komfort och bekvämlighet. Bredvid receptionen finns en stor öppen plats för studenterna som är utrustad med gratis trådlöst internet och bekväma soffor och bord. Under sommarmånaderna kan studenterna även på eftermiddagarna njuta av den privata poolen och de vackra vyerna från soldäcket på taket.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Sliema language stay
Andra skolor i området
Sliema
ESL English Malta Sliema EC language centre
St. Julian's
EC
 
esl business courses bels
St. Paul’s Bay
BELS
 
esl-english-malta-valletta-easysl-hero_0.jpg
Valletta
EasySL