IELS Malta

Vår partnerskola ligger i Sliema, på andra sidan viken från öns huvudstad Valletta, som ligger 20 minuters bussresa och en 5 minuters färjeresa bort. Skolan ligger på en lugn gata, strax intill strandpromenaden. Den moderna skolan har luftkonditionering och ljusa och välutrustade klassrum, en bokhandel, ett internet-kafé, gratis Wi-Fi i receptionen och studentloungen, automater med snacks och drycker och en cafeteria precis bredvid. Det finns 100 klassrum som möjliggör en maximal kapacitet på 800 studenter.

Pluspunkter

 
IELS Malta
1 / 10

Pluspunkter

  • Över 25 års akademisk erfarenhet och hög kvalitet
  • Ett brett kursutbud med flexibilitet för att möta studenternas behov
  • Välutbildade och erfarna lärare
  • Perfekt placerad skola med moderna lokaler

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

FELTOM
esl feltom accreditation
ALTO Association of Language Travel Organisations
esl alto accreditation

Studenternas nationaliteter

      Colombia
      Japan
      Sydkorea
      Brasilien
      Italien
      Turkiet
      Tyskland
      Spanien
      Frankrike
      Ryssland
      Argentina
      Venezuela
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Malteserna är kända för sin stora gästfrihet. Eleverna kommer att få möjlighet att öva engelskan de lärt sig i skolan med familjen, och även att uppleva den maltesiska livsstilen. Du har halvpension (frukost och middag). Värdfamiljerna bor på flera olika orter på Malta, upp till maximalt 45 minuter med buss från skolan.

Residens Day’s Inn (från 18 år)

ESL Language residence Day's Inn IELS Malta

Residenset ligger inom gångavstånd från skolan. Det körs i egen regi och består av 45 studiolägenheter och 54 hotellrum. Day's Inn-residenset har både luftkonditionering och centralvärme. Det finns ett gemensamt kök och en tvättstuga.  Du kan antingen ha självhushåll eller boka frukost och/eller middag på residenset.  Day's Inn har en 24 timmars receptionsservice för att försäkra sig om studenternas säkerhet, komfort och bekvämlighet. Bredvid receptionen finns en stor öppen plats för studenterna som är utrustad med gratis trådlöst internet och bekväma soffor och bord. Under sommarmånaderna kan studenterna även på eftermiddagarna njuta av den privata poolen och de vackra vyerna från soldäcket på taket.

Campus Hub (från 18 år)

ESL Languages Campus Hub IELS Malta

Om du vill tillbringa din tid på Malta på ett nybyggt residens fyllt med likasinnade unga studenter och högkvalitativa faciliteter, alla bara en 25-minuters bussresa från skolan, är det här alternativet perfekt för dig. Du kan välja mellan eget, tvåbädds- eller trippelrum i en delad lägenhet. Varje rum är utrustat med ett skrivbord och garderob och varje lägenhet har ett delat kök. Residenset tillhandahåller sängkläder som byts varje vecka.  Du tar med dig egna handdukar, som du kan tvätta mot en avgift i tvättmaskinerna på plats. Du har självhushåll och städar ditt eget rum, men residenset städar gemensamma utrymmen varje vecka. Efter skolan finns det mycket att sysselsätta dig med på residenset, inklusive ett gym, utomhuspool, restaurang och kafé.

Residens IELS Campus (från 18 år)

ESL Languages Campus Residence IELS Malta

Sliema är känt för sin fantastiska strand och sitt pulserande nattliv. Du kan uppleva båda på detta boende som har ett centralt läge omgivet av barer, bara några minuter från havet och precis ovanför skolan! Du får välja mellan ett enkel- eller tvåbäddsrum i en av två sammankopplade lägenheter (en med sju rum och den andra med fem). Varje rum har WI-FI, en garderob och ett sängbord. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och kan tvättas mot en avgift i faciliteterna på plats. Studenterna lagar sin mat själva i de två gemensamma köken på residenset. Veckostädning sker av rum och gemensamma utrymmen, och det finns myntstyrd luftkonditionering. Det här boendet är perfekt för umgänge, eftersom du kommer att bo med många andra studenter och kommer att ha tillgång till en matsal och en lounge med TV.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.