esl portuguese brazil salvador da bahia ici instituto cultural idioma hero.jpg

ICI – Instituto Cultural Idioma

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

ICI – Instituto Cultural Idioma

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

ICI – Instituto Cultural Idioma

Vår partnerskola i Salvador de Bahía erbjuder optimala villkor för att lära sig portugisiska och upptäcka kulturen i Bahía. Här finns en akademisk struktur av hög kvalitet, valfria kulturella och tematiska kurser, en mycket trevlig stämning och havet som ligger på två minuters avstånd från kurscentret! De nio klassrummen är ljusa och välutrustade och studenterna har gratis tillgång till internet. Mellan lektionerna kan studenterna ta en kaffepaus och diskutera planerna för kvällens fest i den fina innergården på bottenvåningen. Kurscentret ligger mitt i kvarteret Barras hjärta. Detta livfulla bostadskvarter är känt för sin livskvalitet och invånarna i Bahía träffas gärna på de stora stränderna längsmed Avenida Oceânica. I skuggan av Farol da Barra, fyren vid stadens sydspets, finns livfulla restauranger, modebutiker, stora köpcentra, barer där fester pågår, färgglada salustånd och hela tiden är musiken närvarande. Det bästa är att allt detta händer alldeles intill skolan!

Pluspunkter

 
ICI – Instituto Cultural Idioma
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Perfekt läge mitt i hjärtat av det fantastiska kvarteret Barra
  • Alldeles intill stranden
  • Kvalitetsundervisning och mycket trevlig skola
  • Valfria tematiska/kulturella kurser

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Detta är ett drömtillfälle att få leva som människor gör i Brasilien! Att dela livet och vardagssysslorna med en familj är ett utmärkt sätt att låta sig översköljas av den brasilianska kulturen och praktisera sin portugisiska, utanför lektionstid, i en välkomnande och trevlig miljö. Ca 20 minuters promenad från skolan bor du med en familj från orten i eget rum. Du kan välja mellan alternativen frukost eller inga måltider.

Delad lägenhet

ESL shared appartment accommodation 2

Det finns även möjlighet att bo tillsammans med andra brasilianska eller utländska studenter. Det går lätt att ta sig till lägenheterna till fots från kurscentret. Du bor i eget rum och delar de gemensamma utrymmena med de andra boende. Med detta alternativ kommer du och de andra utländska studenterna att lära känna brasilianare och ta del av deras recept, musik och deras favoritplatser i staden som de känner till så väl.

Pensionat, hotell, egen lägenhet

ESL hotel accommodation 1

För de studenter som vill vara helt oberoende föreslår vår partnerskola boende på hotell, i egen lägenhet eller i Pousada (typiska brasilianska familjepensionat) till mycket förmånliga priser. Priser och ytterligare information ges på begäran.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)