Lexis English

Vår partnerskola ligger på den livliga gatan Noosa Junction, omgiven av barer och restauranger - alla bara en 20-minuters promenad från Noosastranden. Campus ligger i en nyrenoverad, soldränkt byggnad med åtta klassrum, ett studentkök (med gratis te och kaffe), gratis Wi-Fi, ett bibliotek, en studentlounge och ett soldäck utomhus där studenterna kan umgås mellan lektionerna. Varje klassrum rymmer upp till 12 elever och utrustade med traditionella whiteboards och medieskärmar. Utanför lektionerna erbjuder skolan ett omfattande socialt kvällsprogram som hjälper dig att träffa dina medstudenter och en hjälpsam anställningssupport som hjälper dig att maximera dina deltidsanställningsmöjligheter.

Pluspunkter

 
Lexis English
1 / 10

Pluspunkter

  • Förtrollande naturlig miljö och livskvalitet
  • Kvalitetsskola nära stranden
  • Massor av möjligheter till sportaktiviteter
  • Administrativt center för Cambridgeexamen

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Japan
      Spanien
      Brasilien
      Sydkorea
      Frankrike
      Italien
      Belgien
      Tjeckiska Republiken
      Tyskland
      Saudiarabien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-1

Värdfamiljerna är noggrant utvalda av skolan. Denna typ av boende är ett utmärkt sätt att komma in i den australienska kulturen och livsstilen. Du får mat (halvpension under veckan och helpension under veckosluten) och bor i eget rum. Detta boendealternativ är populärt och ekonomiskt och ger dig tillfälle att praktisera engelskan maximalt.

Student House (från 18 år)

Residence - Student House - Lexis Noosa Accommodation Gallery 213 5

Förutom hos värdfamilj, finns möjligheten att bo i något av de Student Houses som vår partnerskola ställer till förfogande. Alla ligger ungefär på 20 minuters promenad från skolan och består av 4 till 5 tvåbädds- eller dubbelrum (kan disponeras enskilt), ett fullt utrustat kök, ett delat badrum, ett allrum (vardagsrum/matsal) och en trädgård. Gratis Wi-Fi finns, liksom sängkläder. Du har också tillgång till tvättstuga. Vanligtvis har ett rum per Student House privat badrum (mot pristillägg).

Studentresidens Hasle Lodge (från 18 är)

Promoted as SO & Applied in QT

Studenter som letar efter en mysig, social atmosfär kommer att älska detta trevliga studentboende, bara två minuter från stranden och tio minuter från skolan till fots. Du får välja mellan ett enkelrum eller delat rum, som båda är utrustade med Wi-Fi, ett skåp, ett skrivbord och tillgång till ett delat badrum. Sängkläder och handdukar ingår, vilka kan tvättas mot en avgift i faciliteterna på plats. Det ingår inga måltider, men du kan laga dina måltider i det fullt utrustade köket. Det finns en städservice tillgänglig mot en avgift. Mellan lektionerna kan du njuta av det varma vädret och den sociala atmosfären på de många balkongerna och picknickområdena, eller koppla av i de gemensamma pausrummen och salongerna.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.