Lexis English

Vår partnerskola ligger 10 minuters promenad från den berömda Noosa Beach, nära affärer, barer, kaféer och biografer. Här erbjuds studenterna 20 moderna klassrum med luftkonditionering, två språklabb med multimedia (15 terminaler), ett stort bibliotek, gratis internetuppkoppling och Wi-Fi, samt en vilohörna med dryckes- och snacksautomater och mikrovågsugn. Du kan också prata med dina nya vänner i pation, innan ni går och ser på en film i skolans biograf.

Pluspunkter

 
Lexis English
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

<ul><li>Förtrollande naturlig miljö och livskvalitet</li><li>Kvalitetsskola nära stranden</li><li>Massor av möjligheter till sportaktiviteter</li><li>Administrativt center för Cambridgeexamen</li></ul>

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

CSN
ESL accreditation CSN

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Japan
      Spanien
      Brasilien
      Sydkorea
      Frankrike
      Italien
      Belgien
      Tjeckiska Republiken
      Tyskland
      Saudiarabien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-1

Värdfamiljerna är noggrant utvalda av skolan. Denna typ av boende är ett utmärkt sätt att komma in i den australienska kulturen och livsstilen. Du får mat (halvpension under veckan och helpension under veckosluten) och bor i eget rum. Detta boendealternativ är populärt och ekonomiskt och ger dig tillfälle att praktisera engelskan maximalt.

Student House (från 18 år)

Residence - Student House - Lexis Noosa Accommodation Gallery 213 5

Förutom hos värdfamilj, finns möjligheten att bo i något av de Student Houses som vår partnerskola ställer till förfogande. Alla ligger ungefär på 20 minuters promenad från skolan och består av 4 till 5 tvåbädds- eller dubbelrum (kan disponeras enskilt), ett fullt utrustat kök, ett delat badrum, ett allrum (vardagsrum/matsal) och en trädgård. Gratis Wi-Fi finns, liksom sängkläder. Du har också tillgång till tvättstuga. Vanligtvis har ett rum per Student House privat badrum (mot pristillägg).

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Noosa language stay
Andra skolor i området
Noosa
ESL Sunshine Coast Maroochydore Lexis
Sunshine Coast Maroochydore
Lexis English
 
ESL Lexis Byron Bay
Byron Bay
Lexis English
 
ESL English Australia gold coast browns english language school
Gold Coast
BROWNS English Language School