esl japanese japan tokyo kudan institute of japanese language culture hero.jpg

Kudan Institute of Japanese Language & Culture

Kudan Institute of Japanese Language & Culture

Kudan Institute of Japanese Language & Culture

Vår partnerskola är belägen på bottenvåningen, sjätte och åttonde våningen i en trevlig och modern byggnad i Tokyos centrum. Skolan kan lätt nås med hjälp av tunnelbanan (Kudanshita, Jimbo-cho eller Suidobashi) och den har 12 rymliga och ljusa klassrum på de nedre våningsplanen. På den åttonde våningen råder en traditionell, fridfull atmosfär med ett japanskt teceremonirum och kalligrafirum. Skolan ligger i affärs- och universitetsdistriktet med många universitet, affärer och restauranger att besöka. Kostnadsfritt Wi-Fi finns tillgängligt i hela skolan och det finns även 8 datorer tillgängliga för studenterna, ett litet bibliotek, dryckesautomater och vattenberedare med både varmt och kallt vatten. Kudan Institute erbjuder dig en fantastisk inblick i den japanska kulturen med sina olika arrangerade evenemang.

Pluspunkter

 
Kudan Institute of Japanese Language & Culture
1 / 10

Pluspunkter

  • Skolan ligger i hjärtat av Tokyo, nära till stadens alla sevärdheter
  • Skolan har stor erfarenhet av att lära ut japanska tillinternationella studenter
  • Ger inte bara en språkutbildning i japanska, utan även enotrolig erfarenhet av landets traditionella kultur
  • Brett kursutbud för alla nivåer

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Frankrike
      Taiwan
      USA
      Tyskland
      Hongkong
      Kina
      Sydkorea
      Schweiz
      Italien
      Mexico
      Australien
      Brasilien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation japan

Skolan har omsorgsfullt valt ut värdfamiljer som står beredda att välkomna internationella studenter till sina hem. Du får ett enkelrum med halvpension under veckan och helpension under helgen. Inom den japanska kulturen är gästfriheten mycket viktig. När familjen tar emot en student är de mycket måna om sin gäst. Bli därför inte förvånad om du blir ombedd att komma hem vid ett visst klockslag på kvällen. De flesta familjerna bor i bostadskvarteren Kanagawa, Chiba eller Saitama, på cirka en timmes avstånd från skolan, vilket inte är så mycket med tanke på den japanska huvudstadens storlek. Lägg märke till att du måste räkna med 25 000 yen i månaden för transportkostnader till och från skolan med kollektivtrafik.

OBS: För tillträde till boendet första natten, måste du anlända till flygplatsen före kl. 18:00

Guest House

ESL Languages Kudan institute Guest house

Detta Guest House är idealiskt för resenärer som vill bekanta sig med både lokalbefolkningen och internationella studenter i ett typiskt japanskt delat boende, bara 30 - 40 minuter från skolan med kollektivtrafik. Du erbjuds att bo i ett enkelrum utrustat med en säng, skrivbord, stol, ett litet kylskåp (i vissa fall), Wi-Fi och tillgång till ett delat badrum. Sängkläder ingår, men du tar med dina handdukar. Du kan tvätta mot en avgift i den gemensamma tvättstugan. Du ansvarar för städningen av ditt rum och har självhushåll i det fullt utrustade gemensamma köket. Mellan lektionerna kan studenterna umgås med sina huskamrater i den gemensamma loungen.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.