esl japanese japan tokyo kudan institute of japanese language culture hero.jpg

Kudan Institute of Japanese Language & Culture

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Kudan Institute of Japanese Language & Culture

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Kudan Institute of Japanese Language & Culture

Vår partnerskola är belägen på bottenvåningen, sjätte och åttonde våningen i en trevlig och modern byggnad i Tokyos centrum. Skolan kan lätt nås med hjälp av tunnelbanan (Kudanshita, Jimbo-cho eller Suidobashi) och den har 12 rymliga och ljusa klassrum på de nedre våningsplanen. På den åttonde våningen råder en traditionell, fridfull atmosfär med ett japanskt teceremonirum och kalligrafirum. Skolan ligger i affärs- och universitetsdistriktet med många universitet, affärer och restauranger att besöka. Kostnadsfritt Wi-Fi finns tillgängligt i hela skolan och det finns även 8 datorer tillgängliga för studenterna, ett litet bibliotek, dryckesautomater och vattenberedare med både varmt och kallt vatten. Kudan Institute erbjuder dig en fantastisk inblick i den japanska kulturen med sina olika arrangerade evenemang.

Pluspunkter

 
Kudan Institute of Japanese Language & Culture
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Skolan ligger i hjärtat av Tokyo, nära till stadens alla sevärdheter
  • Skolan har stor erfarenhet av att lära ut japanska till internationella studenter
  • Ger inte bara en språkutbildning i japanska, utan även en otrolig erfarenhet av landets traditionella kultur
  • Brett kursutbud för alla nivåer

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family accommodation japan

Skolan har omsorgsfullt valt ut värdfamiljer som står beredda att välkomna internationella studenter till sina hem. Du får ett enkelrum med halvpension under veckan och helpension under helgen. Inom den japanska kulturen är gästfriheten mycket viktig. När familjen tar emot en student är de mycket måna om sin gäst. Bli därför inte förvånad om du blir ombedd att komma hem vid ett visst klockslag på kvällen. De flesta familjerna bor i bostadskvarteren Kanagawa, Chiba eller Saitama, på cirka en timmes avstånd från skolan, vilket inte är så mycket med tanke på den japanska huvudstadens storlek. Lägg märke till att du måste räkna med 25 000 yen i månaden för transportkostnader till och från skolan med kollektivtrafik.

Pensionat/delad lägenhet

ESL-shared-appartment-accommodation-1

Om du vill vara mer oberoende och om det handlar om en vistelse på minst en månad, kan du även bo på ett pensionat eller i delad lägenhet i Tokyo, på cirka 25-30 minuters avstånd från skolan med tåg. Att bo på pensionatet är populärt både hos de internationella studenterna och hos japaner. Begär pris.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Tokyo language stay
Andra skolor i området
Tokyo
ESL Genki Japanese and culture school
Tokyo
Genki Japanese and Culture School
 
esl japanese japan tokyo isi language school hero.jpg
Tokyo
ISI Language School
 
ESL Lexis Kobe
Kobe
Lexis