esl spanish ecuador montanita montanita spanish school hero.jpg

Montañita Spanish School

Montañita Spanish School

Vår partnerspråkskola ligger några minuters promenad från centrum, precis intill de soliga stränderna i Montañita! I denna vackra miljö erbjuds du kurser i spanska av hög kvalitet i en stimulerande internationell miljö, tillsammans med andra studenter från hela världen. Och för att göra lärandet till en behaglig upplevelse kommer kvalificerade och dedikerade lärare att föreslå engagerande och interaktiva metoder, som kombinerar grammatik och konversation. Tillsammans med lektionerna i spanska, kan du också välja mellan tematiska alternativ som erbjuds av skolan, inklusive dans, surfing eller ... du blir bortskämd med val! Så utnyttja denna unika möjlighet att öva din favoritaktivitet, samtidigt som du förbättrar dina spanska språkkunskaper!

Pluspunkter

 
Montañita Spanish School
1 / 10

Pluspunkter

  • Idylliskt läge på den ecuadorianska kusten
  • Skolan ligger ett stenkast från stranden
  • Surfing, kitesurfing, dykning eller yogalektioner, att kombinera med din kurs i spanska.
  • Utflykter till Galapagosöarna till mycket attraktiva priser

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      USA
      Schweiz
      Sverige
      Kanada
      Tyskland
      Storbritannien
      Nederländerna
      Australien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Att bo hos en värdfamilj är utan tvekan det bästa sättet att fördjupa dig helt i ecuadoriansk kultur! Du kommer att ha direkt kontakt med denna välkomnande befolkning och uppleva den ecuadorianska lugna livsstilen medan du tränar spanska i en vänlig atmosfär. Skolan väljer ut sina värdfamiljer med omsorg för att erbjuda dig en oförglömlig upplevelse i en familj som är engagerad i samhället i Montañita. Du kommer att få halvpension och bo i ett enkelrum.

Observera att de flesta av värdfamiljerna bor i den lilla byn Montañita och kommer ofta från en blygsam bakgrund. Som en konsekvens är komfortnivån underlägsen västerländsk standard och faciliteterna är ofta basala. Men det råder ingen tvekan om att generositeten hos invånarna i denna soliga stad kommer att göra dessa världsliga detaljer sekundära!

 

Bungalow

ESL Language bungalow Montañita Spanish School Ecuador

I din halmtaksförsedda cabaña, helt gjord av hållbara material, kommer du att leva som en riktig ecuadorian! Beläget i ett lugnt område, utanför staden, kommer dessa rymliga bungalows att erbjuda dig komfort och välbefinnande bara fem minuter från skolan, centrum och stranden. Väl ventilerad och utrustad med ett privat badrum, en bekväm säng och en hängmatta, rymmer dessa boenden en eller två studenter som reser tillsammans. Du kommer att träffa invånarna i de andra bungalowerna i det stora gemensamma området med kök för att förbereda måltider och uppfriskande drycker. Sedan, bara ligg ner vid poolen för att sola! Ett   ögonblick av ren avkoppling ...

Skolan har också några bungalows med privat pentry, som är särskilt lämpliga för människor som reser som ett par.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.