Don Quijote

Vår partnerskola Don Quijote ligger i ett litet 1600-talspalats i hjärtat av Valencia, på 30 minuter från stranden med kollektivtrafik. Kurscentret erbjuder optimala förutsättningar för att studera ; följ undervisningen i en av de 18 ljusa och luftkonditionerade lektionssalarna, som är utrustade med de senaste pedagogiska hjälpmedlen! Och på rasterna kan du koppla av på terrassen eller i trädgården. En cafeteria, ett bibliotek och en lounge finns också att disponera, liksom gratis internet via Wi-Fi. Efter lektionerna går du på upptäcktsfärd efter de historiska skatterna i Valencia, shoppar i affärerna på modet, eller dricker ett glas på någon av barerna i kvarteret med dina nya vänner. Och glöm inte att njuta maximalt av stranden!

Pluspunkter

 
Don Quijote
1 / 10

Pluspunkter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

CEELE
esl ceele accreditation
Instituto Cervantes
esl instituto cervantes accreditation
CSN
CSN logo accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Nederländerna
      Frankrike
      Storbritannien
      USA
      Brasilien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Att bo hos en familj innebär en unik erfarenhet som gör att du kan dra alla fördelar av din vistelse. Genom att hela tiden leva med språket och den spanska kulturen i vardagen kommer du mycket snabbt att lära dig att både förstå och uttrycka dig på spanska. Du bor i eget rum eller i tvåbäddsrum med halvpension.

Delade lägenheter

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Att dela lägenhet är mycket populärt i Spanien och ger dig möjlighet att bo tillsammans med andra internationella studenter. Du bor i eget rum eller i tvåbäddsrum och delar gemensamma utrymmen och andra bekvämligheter (vardagsrum, utrustat kök, badrum, tvättmaskin, TV...) med de andra boende.

Residens Garrigues

ESL Languages acommodation Garrigues residence

För studenter som vill bo i ett bekvämt, vänligt och centralt beläget residens, ca 8 minuter till fots eller med kollektivtrafik från skolan i Valencia, är detta alternativ det perfekta valet. Residenset består av en modern byggnad i fem våningar med tio ljusa rum, varav fem är enkelrum och resten är tvåbäddsrum. Varje rum är bekvämt och rymligt med ett skrivbord, stol, garderob och skåp. Du delar badrum, men privata badrum finns tillgängliga mot en extra kostnad. Handdukar och sänglinne tillhandahålls och kan tvättas gratis. Residenset har ett gemensamt kök. Det finns också alternativ för både halv- och helpension. Residenset erbjuder också en städtjänst av de gemensamma områdena. Efter lektionerna kan du umgås och titta på TV i den gemensamma loungen.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.