Lexis

Vår partnerskola befinner sig på nionde våningen i en modern byggnad i centrum. Några steg härifrån ligger nöjeskvarteren, kineskvarteren, hamnen och stadens kommersiella centrum. Skolan har 8 rymliga klassrum, fyra språklabb och ett uppehållsrum för studenterna med utsikt över Kobes hamn. Du har tillgång till internet via Wi-Fi, liksom till läsplattor laddade med japanska videos, TV-program och pedagogiska hjälpmedel. Kurserna, som är speciellt utformade för europeiska studenter, lägger tonvikt på ett praktiskt och interaktivt lärande. I grupper med maximalt 12 deltagare, kan lärarna ägna sig åt varje enskild student tack vare moderna pedagogiska hjälpmedel.

Pluspunkter

 
Lexis
1 / 10

Pluspunkter

  • Traditionellt japansk stad med europeiskt inflytande
  • Utmärkt livskvalitet och tropiskt klimat
  • Skolan är en del av en erfaren språkundervisningsorganisation
  • Lektioner i små grupper, kvällslektioner i konversation som tillval
  • Mycket bra boendealternativ i närheten av skolan

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      USA
      Tyskland
      Frankrike
      Schweiz
      Brasilien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation japan

Värdfamiljerna bor på ett avstånd av cirka 30-40 minuter med kollektivtrafik från skolan och erbjuder halvpension och en total fördjupning i det japanska språket och kulturen. Snabba framsteg garanteras!

J & F Mukonoso Student House (minimum 4 veckor)

Kaplan Cambridge Nido residence hero

Om du söker ett umgängesvänligt boendealternativ, har du kommit rätt! Du bor i eget rum med delat badrum, komplett med litet kylskåp, skrivbord, stol, luftkonditionering och internetuppkoppling. Du kan köpa sängklädespaket, men du tar med egna handdukar. Gratis Wi-Fi finns i de gemensamma utrymmena, som inkluderar ett delat kök, matplats och en salong med soffor och en stor projektor för filmvisning. Den närmaste hållplatsen för kollektivtrafiken ligger på lite över tio minuters promenad. Härifrån tar tåget 20 minuter till skolan (från dörr till dörr på ca 45 minuter).

Residens Itayado (från 18 år)

ESL Languages Itayado residence Lexis Kobe

Detta residens blandar perfekt traditionell japansk inredning med moderna möbler och exteriör, bara en 40 minuters tågresa från campus. Studenterna erbjuds i enkelrum, men provisoriska tvåbäddsrum finns tillgängliga på begäran. Varje rum innehåller ett skrivbord, sängbord, garderob och hylla. Wi-Fi är tillgängligt och sängkläder tillhandahålls, men du tar med dina egna handdukar. Det finns en liten tvättstuga som du får använda gratis, men för större plagg bör du gå till den närliggande tvättomaten. Det finns en städservice, samt två gemensamma toaletter och ett badrum. Mellan lektionerna kan studenterna umgås och njuta av det gemensamma spelrummet som har ett urval av bräd-/kortspel och en PlayStation 4.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.