ESL Lexis Kobe

Lexis

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Lexis

Vår partnerskola befinner sig på nionde våningen i en modern byggnad i centrum. Några steg härifrån ligger nöjeskvarteren, kineskvarteren, hamnen och stadens kommersiella centrum. Skolan har 8 rymliga klassrum, fyra språklabb och ett uppehållsrum för studenterna med utsikt över Kobes hamn. Du har tillgång till internet via Wi-Fi, liksom till läsplattor laddade med japanska videos, TV-program och pedagogiska hjälpmedel. Kurserna, som är speciellt utformade för europeiska studenter, lägger tonvikt på ett praktiskt och interaktivt lärande. I grupper med maximalt 12 deltagare, kan lärarna ägna sig åt varje enskild student tack vare moderna pedagogiska hjälpmedel.

Pluspunkter

 
Lexis
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Traditionellt japansk stad med europeiskt inflytande
  • Utmärkt livskvalitet och tropiskt klimat
  • Skolan är en del av en erfaren språkundervisningsorganisation
  • Lektioner i små grupper, kvällslektioner i konversation som tillval
  • Mycket bra boendealternativ i närheten av skolan

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family accommodation japan

Värdfamiljerna bor på ett avstånd av cirka 30-40 minuter med kollektivtrafik från skolan och erbjuder halvpension och en total fördjupning i det japanska språket och kulturen. Snabba framsteg garanteras!

J & F Student House (minimum 4 veckor)

ESL-shared-appartment-accommodation-4

Om du söker ett umgängesvänligt boendealternativ, har du kommit rätt! Du bor i eget rum med litet kylskåp, skrivbord, stol, luftkonditionering och internetuppkoppling (du tar med egna handdukar). Gratis Wi-Fi finns i de gemensamma utrymmena, som inkluderar ett delat kök, matplats och en salong med soffor och en stor projektor för filmvisning. Den närmaste hållplatsen för kollektivtrafiken ligger på litet över tio minuters promenad. Härifrån tar du tåget 20 minuter till skolan (från dörr till dörr på ca 45 minuter).

Residens DK House (minimum 4 veckor)

ESL-residential-accommodation-4

Detta boendealternativ ligger 13 minuter från skolan med kollektivtrafik och erbjuder små studios med delat badrum och kök, en TV-salong och gemensamma utrymmen, allt fördelat på tre våningsplan i en modern byggnad. Tillgång till Wi-Fi i de gemensamma utrymmena på bottenplanet. Ett våningsplan är reserverat för kvinnor.

Lägenheter

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Vår partnerskola erbjuder lägenheter (studios och enrummare) på maximum 25 minuters avstånd med kollektivtrafik från kurscentret. Lägenheter och studios har alla en futonsäng, ett bord, en stol och köksutrustning.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl-kobe-language-stay-2
Andra skolor i området
Kobe
ESL Genki Japanese and culture school
Tokyo
Genki Japanese and Culture School
 
ESL Japanese School Cultural Genki Japan Kyoto
Kyoto
Genki Japanese and Culture School
 
ESL Japanese School in Fukuoka Genki
Fukuoka
Genki Japanese and Culture School