LSF - KLF

LSF-KLF ligger mitt i det historiska hjärtat av Montpellier, med sitt campus bestående av tre underbara byggnader i Haussmannstil. Skolan har 23 rymliga och ljusa klassrum där du lär dig franska i en härlig atmosfär. som erbjuder allt som krävs för en givande språkkurs. Under rasterna och efter lektionerna kan du skaffa snacks från automaterna eller gå till loungen eller något närliggande kafé för lunch. För att hålla kontakten, kan du använda datorrummet med gratis Wi-Fi och obegränsad tillgång till internet. Därutöver erbjuder skolan ett antal aktiviteter för att hjälpa studenterna att finna sig tillrätta i sina nya hem, inklusive en guidad tur första dagen, matlagningsklubb, vin- och ostprovning, ridning och en mängd olika utflykter.

Pluspunkter

Watch Språkskola Institut Européen de Français, Montpellier on YouTube.
 
LSF - KLF
Watch Språkskola Institut Européen de Français, Montpellier on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Perfekt läge i södra Frankrike, mellan hav och berg
  • Många olika nationaliteter
  • Stort kursutbud

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

FLE
esl fle accreditation
CSN
CSN logo accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Schweiz
      Spanien
      Storbritannien
      Sydamerika
      Sverige
      USA
      Irland
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Det bästa sättet att få en fördjupad förståelse för det franska språket och den franska kulturen är att bo i en värdfamilj. På så vis lär du känna franska seder och bruk i det dagliga livet och du kan öva dina nya språkkunskaper, som du fått under lektionerna, tillsammans med familjen. Du kan välja att bo i ett enkelrum eller ett tvåbäddsrum med halvpension på cirka 10 till 20 minuters avstånd från skolan.

Delad lägenhet

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Två till tre studenter eller ortsbor bor i lägenheterna, som ligger på cirka 10 till 20 minuters avstånd från skolan. Var och en har ett eget rum och du delar kök, badrum och vardagsrum med de andra. Det är ett billigt och bra alternativ där du dessutom får träffa andra internationella studenter.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.