ESL King Bournemouth

Kings

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Kings

Vår partnerskola ligger i ett bostadsområde, bara 10 minuters promenad från stadens centrum och från Bournemouths strand. Skolan upptar två traditionella byggnader i egen lyxig trädgård med sportanläggning, en cafeteria och en restaurang där man kan äta utomhus under soliga dagar. På skolan finns två datorsal, ett bibliotek, en aktivitets-/läsesal, rymliga klassrum, varav vissa med interaktiva whiteboards, och gratis Wi-Fi överallt.

Kings Bournemouth har även ett annex vid St Peter’s Quarter, alldeles i centrum och runt 10 minuter från skolans huvudbyggnad till fots. Här upptar skolan ett helt våningsplan i en renoverad byggnad, med 15 ljusa, rymliga klassrum, varav många med interaktiva whiteboards, en datasal, gratis tillgång till internet via Wi-Fi och ett stort sällskapsrum med storbilds-TV. Studenterna kan ha lektioner i båda skolbyggnaderna.

Pluspunkter

Watch Språkskola Kings, Bournemouth on YouTube.
 
Kings
Watch Språkskola Kings, Bournemouth on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Elegans och tradition i en populär kuststad
  • Superbt läge i en fridfull och grön trädgård, 10 minuter från stranden
  • Excellent rykte – den näst äldsta språkskolan i Bournemouth
  • Fulländat, helt nytt året-runtresidens nära skolan
  • Enastående förhållande kvalitet/pris från 24 veckors kurs

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
CSN
ESL accreditation CSN
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

De flesta studenter föredrar att bo i en värdfamilj under sin vistelse. Detta prisvärda boendealternativ ger möjlighet att öva språket utanför klassrummet och bekanta sig med engelskt familjeliv. Noggrant utvalda av vår partnerskola, bor familjerna på ett avstånd av mellan 10 och 40 minuter med buss, eller ibland även på gångavstånd från skolan och erbjuder boende i enkelrum (tvåbäddsrum finns under sommaren eller året runt om du reser med en vän), med halvpension, frukost och middag, varje dag. Din tvätt tas om hand en gång i veckan. Gratis internettillgång garanteras utanför högsäsong. Med valet ”Superior host family” garanteras du eget rum med TV en stor säng och privat badrum.

Residens Kings Charminster

Residence - Charminster House- Kings Bournemouth Accommodation Gallery 141 5

Detta splitter nya ändamålsenliga residens ligger på 20 minuters promenad från skolan, i området Charminster, som är centrum för Bournemouths studentliv. Du bor i ett bekvämt enkelrum med anslutande duschrum och kan träffa andra internationella studenterna i de gemensamma utrymmena, utrustade med DVD-spelare, TV och Wii-konsol. Frukost och middag tillagas och serveras av Kings kock i residensets restaurang. Lakan ingår och städning av rum och badrum görs varje vecka. Det finns tillgång till gratis internet och en tvättstuga i residenset, som har dygnet-runtbevakning. Under sommaren kommer deltagare 14 - 15 år (juniorprogrammet) att bo på detta residens.

Residens S:t Peters (från 18 år)

Residence - St Peter's Residence - KINGS ADU Accommodation Gallery 896 2

Detta residens befinner sig i hjärtat av Bournemouth, i samma byggnad som annexet S:t Peter. På 10 minuter till fots når du kurscentrets huvudbyggnad eller de vackra stränderna. Massor av kaféer, restauranger och attraktioner finner du utanför dörren! Residenset erbjuder enkelrum med privat badrum. Två studentlounger och två gemensamma kök hör till residenset. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och städning sker varje vecka. En betaltvättstuga och gratis Wi-Fi finns att disponera.

Residens Lulworth, från 27/6 till 8/8 2021 (16-18 år)

ESL-residential-accommodation-2

Detta välutrustade sommarresidens erbjuder ett tryggt boende i eget rum med privat badrum i stora, ljusa lägenheter. Varje lägenhet kan ta emot 6 till 8 studenter och inkluderar ett utrustat kök med en sitthörna. För att koppla av efter lektionerna, träffar du de internationella studenterna på residenset i det gemensamma vardagsrummet med TV, eller ger du dig ut i Bournemouths centrum: du har bara 5 minuter till stadens kaféer, affärer och restauranger, 15 minuters promenad till skolan och 10 minuters promenad till stranden. Lakan och handdukar tillhandahålls och byts en gång i veckan. Du har tillgång till tvättstuga och äter frukost och middag på residensets restaurang.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Bournemouth language stay
Andra skolor i området
Bournemouth
esl-english-england-bournemouth-kaplan-international-hero
Bournemouth
Kaplan Bournemouth
 
ESL Kings Oxford
Oxford
Kings
 
esl-english-england-bath-kaplan-international-hero
Bath
Kaplan Bath