Kings

Vår partnerskola ligger i ett bostadsområde, bara 10 minuters promenad från stadens centrum och från Bournemouths strand. Skolan upptar två traditionella byggnader i egen lyxig trädgård med sportanläggning, en cafeteria och en restaurang där man kan äta utomhus under soliga dagar. På skolan finns två datorsal, ett bibliotek, en aktivitets-/läsesal, rymliga klassrum, varav vissa med interaktiva whiteboards, och gratis Wi-Fi överallt. Kings Bournemouth har även ett annex vid St Peter’s Quarter, alldeles i centrum och runt 10 minuter från skolans huvudbyggnad till fots. Här upptar skolan ett helt våningsplan i en renoverad byggnad, med 15 ljusa, rymliga klassrum, varav många med interaktiva whiteboards, en datasal, gratis tillgång till internet via Wi-Fi och ett stort sällskapsrum med storbilds-TV. Studenterna kan ha lektioner i båda skolbyggnaderna.

Pluspunkter

Watch Language school Kings, Bournemouth on YouTube.
 
Kings
Watch Language school Kings, Bournemouth on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Elegans och tradition i en populär kuststad
  • Superbt läge i en fridfull och grön trädgård, 10 minuter från stranden
  • Excellent rykte – den näst äldsta språkskolan i Bournemouth
  • Fulländat, helt nytt året-runtresidens nära skolan
  • Enastående förhållande kvalitet/pris från 24 veckors kurs

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
CSN
CSN logo accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Saudiarabien
      Panama
      Turkiet
      Spanien
      Italien
      Tyskland
      Schweiz
      Sydkorea
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

De flesta studenter föredrar att bo i en värdfamilj under sin vistelse. Detta prisvärda boendealternativ ger möjlighet att öva språket utanför klassrummet och bekanta sig med engelskt familjeliv. Noggrant utvalda av vår partnerskola, bor familjerna på ett avstånd av mellan 10 och 40 minuter med buss, eller ibland även på gångavstånd från skolan och erbjuder boende i enkelrum (tvåbäddsrum finns under sommaren eller året runt om du reser med en vän), med halvpension, frukost och middag, varje dag. Din tvätt tas om hand en gång i veckan. Gratis internettillgång garanteras utanför högsäsong. Med valet ”Superior host family” garanteras du eget rum med TV en stor säng och privat badrum.

Du som anmält dig till Ungdomspaketet får ett enkelrum och helpension. Dina måltider kommer att bestå av frukost och middag med din värd sju dagar i veckan och lunch antingen på skolan eller med din värd (beroende på var du befinner dig).

Residens Kings Charminster (16-17 år)

Residence - Charminster House- Kings Bournemouth Accommodation Gallery 141 5

Detta splitter nya ändamålsenliga residens ligger på 20 minuters promenad från skolan, i området Charminster, som är centrum för Bournemouths studentliv. Du bor i ett bekvämt enkelrum med anslutande duschrum och kan träffa andra internationella studenterna i de gemensamma utrymmena, utrustade med DVD-spelare, TV och Wii-konsol. Frukost och middag tillagas och serveras av Kings kock i residensets restaurang. Lakan ingår och städning av rum och badrum görs varje vecka. Det finns tillgång till gratis internet och en tvättstuga i residenset, som har dygnet-runtbevakning.

Vänligen notera att deltagare i juniorprogrammet som är 14 och 15 år gamla kommer att bo på residenset.

Residens Post Office Road (från 18 år)

ESL Languages Post Office Road residence Kings Bournemouth

Detta residens erbjuder en rolig och social atmosfär i en historisk byggnad, uteslutande för skolans studenter, allt bara en 5 till10 minuters promenad från skolan. Studenterna kan välja antingen ett enkelrum eller ett tvåbäddsrum, vart och ett med skrivbord, lampa, garderob, Wi-Fi och eget badrum. Du får tillgång till en gemensam lounge med en DVD -spelare för umgänge mellan lektionerna och ett gemensamt kök, där du har självhushåll. De gemensamma utrymmena, rummen och badrummen städas av residensets personal varje vecka. Studenterna erhåller sängkläder som tvättas varje vecka, men de tar med sig sina egna handdukar. Det finns en tvättstuga som får användas mot en avgift.

Residens Lulworth, från 30/6 till 11/8 2024

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Detta välutrustade sommarresidens erbjuder ett tryggt boende i eget rum med privat badrum i stora, ljusa lägenheter. Varje lägenhet kan ta emot 6 till 8 studenter och inkluderar ett utrustat kök med en sitthörna. För att koppla av efter lektionerna, träffar du de internationella studenterna på residenset i det gemensamma vardagsrummet med TV, eller ger du dig ut i Bournemouths centrum: du har bara 5 minuter till stadens kaféer, affärer och restauranger, 15 minuters promenad till skolan och 10 minuters promenad till stranden. Lakan och handdukar tillhandahålls och byts en gång i veckan. Du har tillgång till tvättstuga och äter frukost och middag på residensets restaurang.

Vänligen notera att deltagare i juniorprogrammet som är 14 och 15 år gamla kommer att bo på residenset.

Residens Campus Halls (öppet 7/7 – 11/8, 2024)

ESL Languages Campus Halls residence Kings Bournemouth

Tillbringa din tid i kuststaden Bournemouth, i en social och säker miljö, bara 20 minuter från skolan med kollektivtrafik. Du erbjuds enkelrum i en delad lägenhet. Varje rum har en garderob, skrivbord, lampa, Wi-Fi och ett eget badrum. Det finns sex till åtta rum per lägenhet, med en gemensam kökslounge för umgänge och självhushåll, kompletterat med halvpension bestående av 14 måltider per vecka. Studenterna förses med sängkläder/handdukar, som tvättas varje vecka. Du kan också tvätta dina kläder varje vecka i tvättstugan. Mellan lektionerna kan studenterna umgås i residensets spelrum och på dess uteplats.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.