esl english canada calgary ohc calgary hero

OHC Calgary

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

OHC Calgary

Vår partnerspråkskola har ett centralt läge i Calgary, nära Stampede Park och 17:e Avenyn, med ett stort antal pubar och affärer. Du lär dig engelska i ljusa och rymliga klassrum och kan använda skolans stora bok- och DVD-bibliotek, mediarum, datorlabb och studierum för dina individuella studier. Dessutom finns det ett privat datorkonferensrum för studenter som önskar direktkontakt med skolans rådgivare på sitt modersmål. Under rasterna har du möjlighet att koppla av och att umgås med de andra internationella deltagarna i studentloungen där du hittar ett fotbollsspel och på utomhusplatsen. Det finns också ett kök och en cafeteria på skolan. Efter lektionerna får du inte missa att besöka chokladfabriken som ligger mitt emot skolan: rundturen är gratis!

Pluspunkter

 
OHC Calgary
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Ren och säker stad, bara en timme från Klippiga Bergen på den verkliga kanadensiska landsbygden.
  • Kvalitetsskola med erfarna lärare
  • Vackert läge och personal som blir som din familj
  • Utmärkt aktivitetsprogram

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Att bo i en värdfamilj låter dig att förbättra dina kunskaper i det engelska språket till vardags och att få en djupare förståelse för landets kultur och seder. Familjerna bor på mellan 30 och 60 minuter från skolan med kollektivtrafik. Du bor i eget rum med halvpension eller helpension och delar de gemensamma utrymmena (kök, badrum, vardagsrum) med familjemedlemmarna.

Delad lägenhet (från 18 år)

Residence - Student House - OHC Calgary Accommodation Gallery 1227 4

Alternativet delad lägenhet är beläget endast tre minuter till fots från kurscentret. På 19:e eller 28:e våningen i en modern fastighet med en magnifik utsikt över staden och bergen, består dessa av två enkelrum och ett tvåbäddsrum (att delas med en student av samma kön om du reser ensam). Badrummet och det välutrustade köket delas. Matsalen har en platt-TV och är perfekt för umgänge. Wi-Fi är gratis, sängkläder tillhandahålls och du har tillgång till betaltvättstuga. Det finns även en städservice en gång i veckan. På fastighetens bottenvåning ligger en liten livsmedelsaffär och på andra våningen har du fri tillgång till gym och basketplan. Kollektivtrafiken hittar du alldeles utanför porten.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Calgary language stay
Andra skolor i området
Calgary
esl-english-canada-vancouver-kaplan-international-hero
Vancouver
Kaplan Vancouver
 
esl english canada whistler tamwood hero
Whistler
Tamwood
 
esl-english-canada-toronto-kaplan-international-hero
Toronto
Kaplan Toronto