ESL Lexis Byron Bay

Lexis English

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Lexis English

Språkskolan har ett perfekt läge med närhet till Ruskin Street, bara några minuter från stadens centrum och från de magnifika australiensiska stränderna. Byggnaden är nyrenoverad och erbjuder utmärkta faciliteter så att du kan lära dig engelska under de bästa förhållandena. Det finns 12 ljusa och rymliga klassrum, ett språklabb med multimediamaterial, datorer och gratis internetanslutning via Wi-Fi. Under rasterna och efter lektionerna kan du njuta av skolans studentlounge som har en TV med DVD och en plats för spel. Där kan ni utmana varandra på en omgång biljard eller bordtennis! Det finns även fri tillgång till ett utrustat kök med mikrovågsugn, gratis te och kaffe. Utanför hittar du en relaxavdelning där studenterna brukar samlas för att grilla eller bara för att ta en kopp kaffe tillsammans.

Pluspunkter

 
Lexis English
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Ett starkt, akademiskt program på en mytomspunnen badortsdestination
  • En stödjande, vänlig miljö, med utmärkt nationalitetsmix
  • Skolan, stranden, centrum och boendet ligger alla inom näravstånd
  • En fantastisk livsstil med massor av aktiviteter, som surfing, besök på lokala marknader och musikfestivaler

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

CSN
ESL accreditation CSN

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family adults accommodation

Att bo hos en värdfamilj är det perfekta alternativet för att upptäcka den australiensiska kulturen och samtidigt öva på sin engelska i ett vardagligt sammanhang. Familjerna är utvalda med omsorg och ligger cirka 25 minuter med cykel eller en kvart med buss från vår partnerskola. Du bor i ett eget rum med halvpension under veckan och helpension på helgerna. Du delar vardagsrum, kök och toalett med familjen. På detta sätt kommer du att lära känna deras livsstil och traditioner.

Residens Byron Bay Students (från 18 år)

Residence - On site - Lexis Byron Bay Accommodation Gallery 198 4

Detta moderna och bekväma residens ligger i samma byggnad som vår partnerskola. 14 enkelrum, 19 tvåbäddsrum, ett antal badrum, ett allrum med TV och ett kök står till de internationella studenternas disposition. Internet finns i hela byggnaden via Wi-Fi. Residenset tillhandahåller sängkläder och handdukar, vilka byts en gång i veckan. Du har tillgång till betaltvättstuga och städning utförs en gång i veckan.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl-Byron_Bay-language-stay-2
Andra skolor i området
Byron Bay
ESL Sunshine Coast Maroochydore Lexis
Sunshine Coast Maroochydore
Lexis English
 
ESL English Australia gold coast browns english language school
Gold Coast
BROWNS English Language School
 
ESL Lexis English Noosa
Noosa
Lexis English