Lexis English

Språkskolan har ett perfekt läge med närhet till Ruskin Street, bara några minuter från stadens centrum och från de magnifika australiensiska stränderna. Byggnaden är nyrenoverad och erbjuder utmärkta faciliteter så att du kan lära dig engelska under de bästa förhållandena. Det finns 12 ljusa och rymliga klassrum, ett språklabb med multimediamaterial, datorer och gratis internetanslutning via Wi-Fi. Under rasterna och efter lektionerna kan du njuta av skolans studentlounge som har en TV med DVD och en plats för spel. Där kan ni utmana varandra på en omgång biljard eller bordtennis! Det finns även fri tillgång till ett utrustat kök med mikrovågsugn, gratis te och kaffe. Utanför hittar du en relaxavdelning där studenterna brukar samlas för att grilla eller bara för att ta en kopp kaffe tillsammans.

Pluspunkter

 
Lexis English
1 / 10

Pluspunkter

  • Ett starkt, akademiskt program på en mytomspunnen badortsdestination
  • En stödjande, vänlig miljö, med utmärkt nationalitetsmix
  • Skolan, stranden, centrum och boendet ligger alla inom näravstånd
  • En fantastisk livsstil med massor av aktiviteter, som surfing, besök på lokala marknader och musikfestivaler

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Sydkorea
      Japan
      Brasilien
      Schweiz
      Spanien
      Thailand
      Frankrike
      Chile
      Tyskland
      Belgien
      Italien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family adults accommodation

Att bo hos en värdfamilj är det perfekta alternativet för att upptäcka den australiensiska kulturen och samtidigt öva på sin engelska i ett vardagligt sammanhang. Familjerna är utvalda med omsorg och ligger cirka 25 minuter med cykel eller en kvart med buss från vår partnerskola. Du bor i ett enkel- eller dubbelrum med halvpension under veckan och helpension på helgerna. Du delar vardagsrum, kök och toalett med familjen. På detta sätt kommer du att lära känna deras livsstil och traditioner.

Residens Byron Bay Students (från 18 år)

Residence - On site - Lexis Byron Bay Accommodation Gallery 198 4

Detta moderna och bekväma residens ligger i samma byggnad som vår partnerskola. 14 enkelrum, 19 tvåbäddsrum, ett antal badrum, ett allrum med TV och ett kök står till de internationella studenternas disposition. Internet finns i hela byggnaden via Wi-Fi. Residenset tillhandahåller sängkläder och handdukar, vilka byts en gång i veckan. Du har tillgång till betaltvättstuga och städning utförs en gång i veckan.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.