ESL Languages ILSC Adelaide Australia hero

ILSC Education Group

ILSC Education Group

Denna skola ligger i hjärtat av Adelaide, omgiven av köpcentra, en stormarknad, transportförbindelser och den uppfriskande gröna oasen Hindmarsh Square. Campus ligger i en stor modern byggnad som består av två våningar med 19 klassrum, vart och ett utrustat med en traditionell whiteboard och med plats för upp till 18 studenter. Det finns Wi-Fi i hela byggnaden, som är rullstolsanpassad. Mellan lektionerna kan studenterna ta en bit att äta i köket/caféet, koppla av och spela bordtennis i studentloungen eller studera i studentbiblioteket.          

Pluspunkter

 
ILSC Education Group
1 / 10

Pluspunkter

  • Stort modernt campus i hjärtat av Adelaides livliga centrum
  • En mångfaldig blandning av studenter från hela världen
  • Massor av aktiviteter för studenter som vill få nya vänner, öva sin engelska och utforska australiensiska kultur

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

English Australia
esl english australia accreditation
NEAS
esl neas accreditation

Studenternas nationaliteter

      Colombia
      Brasilien
      Thailand
      Chile
      Japan
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

En värdfamilj är ett utmärkt alternativ för studenter som letar efter en mer fördjupande kulturell upplevelse, med rika möjligheter att öva sin engelska. Värdfamiljerna bor på mellan 45 minuter och en timme från skolan och tar emot upp till tre studenter - med normalt en till två elever per familj. Studenterna får ett enkelrum där sängkläder och handdukar ingår. Värdfamiljen erbjuder halvpension, som inkluderar frukost och middag, och studenterna har tillgång till köket. Wi-Fi är tillgänglig mot en avgift på 10 dollar per vecka, som betalas direkt till familjen. Gästerna får använda tvättstugan.

För kortare vistelser än fyra veckor, måste bokning av värdfamilj ha samma längd som studierna.

Studentresidens Scape Waymouth (från 18 år, minimum 2 veckor)

ESL Languages Scape Waymouth residence ILSC Adelaide

Detta residens ligger på bara 15 minuter till fots från skolan och är centralt beläget, med butiker, barer och restauranger bara en kort promenad bort. Studenterna erbjuds ett enkelrum med badrum, förvaring under sängen, ett studieskrivbord, stol och lampa, samt en inbyggd garderob med en helkroppsspegel. Rummet har också gratis Wi-Fi. Sängkläder och handdukar ingår. Byggnaden har en betaltvättstuga, men städservice tillhandahålls inte. Residenset har självhushåll och ett fullt utrustat kök. De gemensamma faciliteterna inkluderar ett gym, studentlounge, spelrum, studiebibliotek, biograf, uteplats och basketplan.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.