Linguadue

Linguadue ligger på första våningen i en modern byggnad i hjärtat av den livliga stadsdelen Navigli i Milano. Med sina gamla kanaler, historiska piazzor och massiva ruiner, utgör detta område livet och själen av Milanos historia och kultur. Navigli har goda transportkommunikationer med tunnelbanestationen Porta Genova bara fem minuter från skolan. Skolan är ljus och rymlig, med sju klassrum. Varje klassrum rymmer 12 till 14 deltagare och är utrustat med traditionell whiteboardtavla och gratis Wi-Fi för studenterna. Lokalerna är luftkonditionerade och erbjuder studenterna fyra datorer och en kaffeautomat. För umgänge med de andra kursdeltagarna finns också en terrass att tillgå.

Pluspunkter

 
Linguadue
1 / 10

Pluspunkter

  • Dynamisk stad, ledare inom många områden
  • Skola med stor erfarenhet på ett livligt, centralt läge
  • Ljusa, bekväma klassrum

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
ASILS
esl asils accreditation
CSN
CSN logo accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Turkiet
      Brasilien
      Kina
      Israel
      Japan
      Tyskland
      Schweiz
      Colombia
      USA
      Bulgarien
      Sverige
      Frankrike
      Mexico
      Norge
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Det perfekta sättet för att göra snabba framsteg i italienska är att vara inkvarterad hos en lokal värd i Milano. Det är när du pratar med invånarna som du lär dig språket och lär känna kulturen. Du bor på ett rimligt avstånd från skolan (cirka 15 till 30 minuter med kollektivtrafik). Du får ett eget rum eller del i tvåbäddsrum, med frukost eller halvpension hos din värd. Skolan väljer ut sina lokala värdar med hänsyn till varje individuell student.

Delad lägenhet (från 18 år)

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Lägenheterna är möblerade och de är ett perfekt alternativ för dem som vill bo med andra utländska studenter. Du har eget rum och delar kök och badrum. Lägenheterna ligger på 15 till 30 minuters avstånd från skolan.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.