Linguadue

Linguadue ligger på första våningen i en modern byggnad i hjärtat av den livliga stadsdelen Navigli i Milano. Med sina gamla kanaler, historiska piazzor och massiva ruiner, utgör detta område livet och själen av Milanos historia och kultur. Navigli har goda transportkommunikationer med tunnelbanestationen Porta Genova bara fem minuter från skolan. Skolan är ljus och rymlig, med sju klassrum. Varje klassrum rymmer 12 till 14 deltagare och är utrustat med traditionell whiteboardtavla och gratis Wi-Fi för studenterna. Lokalerna är luftkonditionerade och erbjuder studenterna fyra datorer och en kaffeautomat. För umgänge med de andra kursdeltagarna finns också en terrass att tillgå.

Pluspunkter

 
Linguadue
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Dynamisk stad
  • Erfaren skola med centralt läge
  • Möjlighet att göra praktik

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
ASILS
esl asils accreditation
CSN
ESL accreditation CSN
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Turkiet
      Brasilien
      Kina
      Israel
      Japan
      Tyskland
      Schweiz
      Colombia
      USA
      Bulgarien
      Sverige
      Frankrike
      Mexico
      Norge
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Det perfekta sättet för att göra snabba framsteg i italienska är att vara inkvarterad hos en lokal värd i Milano. Det är när du pratar med invånarna som du lär dig språket och lär känna kulturen. Du bor på ett rimligt avstånd från skolan (cirka 15 till 30 minuter med kollektivtrafik). Du får ett eget rum eller del i tvåbäddsrum, med frukost eller halvpension hos din värd. Skolan väljer ut sina lokala värdar med hänsyn till varje individuell student.

Delad lägenhet (från 18 år)

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Lägenheterna är möblerade och de är ett perfekt alternativ för dem som vill bo med andra utländska studenter. Du har eget rum och delar kök och badrum. Lägenheterna ligger på 15 till 30 minuters avstånd från skolan.

Residens Camplus Gorla (från 18 år)

Residence - Camplus Gorla - Linguadue Milan - Accommodation Gallery 804 3

Detta prisvärda residens är ett utmärkt alternativ för ditt boende. Goda kommunikationer till Milanos järnvägsstation med kollektivtrafik. Tio minuters tunnelbaneresa till skolan. Faciliteterna inkluderar 56 bekväma enkelrum och fyra tvåbäddsrum, alla med privat badrum och tillgång till Wi-Fi. På varje etage finns en lounge och ett kök (köksutensilier ingår ej), med en bar för smårätter som serverar mat till rimliga priser. Betaltvättstuga med tvättmaskiner och torktumlare finns att tillgå. Sängkläder och handdukar byts och rummen städas en gång i veckan.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)