Linguadue

Linguadue ligger på första våningen i en modern byggnad i hjärtat av den livliga stadsdelen Navigli i Milano. Med sina gamla kanaler, historiska piazzor och massiva ruiner, utgör detta område livet och själen av Milanos historia och kultur. Navigli har goda transportkommunikationer med tunnelbanestationen Porta Genova bara fem minuter från skolan. Skolan är ljus och rymlig, med sju klassrum. Varje klassrum rymmer 12 till 14 deltagare och är utrustat med traditionell whiteboardtavla och gratis Wi-Fi för studenterna. Lokalerna är luftkonditionerade och erbjuder studenterna fyra datorer och en kaffeautomat. För umgänge med de andra kursdeltagarna finns också en terrass att tillgå.

Pluspunkter

 
Linguadue
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Dynamisk stad
  • Erfaren skola med centralt läge
  • Möjlighet att göra praktik

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
ASILS
esl asils accreditation
CSN
ESL accreditation CSN

Studenternas nationaliteter

      Turkiet
      Brasilien
      Kina
      Israel
      Japan
      Sydkorea
      Tyskland
      Schweiz
      Ryssland
      Colombia
      Taiwan
      USA
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Det perfekta sättet för att göra snabba framsteg i italienska är att vara inkvarterad i en familj i Milano. Det är när du pratar med invånarna som du lär dig språket och lär känna kulturen. Du bor hos ett par/en familj, äldre eller yngre, med eller utan barn, som alla bor på ett rimligt avstånd från skolan (cirka 15 till 30 minuter med de allmänna kommunikationerna). Du får ett eget rum med halvpension hos familjen.

Delad lägenhet

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Lägenheterna är möblerade och de är ett perfekt alternativ för dem som vill bo med andra utländska studenter. Du har eget rum och delar kök och badrum. Lägenheterna ligger på 15 till 30 minuters avstånd från skolan.

Residens Camplus Gorla

Residence - Camplus Gorla - Linguadue Milan - Accommodation Gallery 804 3

Detta prisvärda residens är ett utmärkt alternativ för ditt boende. Goda kommunikationer till Milanos järnvägsstation med kollektivtrafik. Tio minuters tunnelbaneresa till skolan. Faciliteterna inkluderar 56 bekväma enkelrum och fyra tvåbäddsrum, alla med privat badrum och tillgång till Wi-Fi. På varje etage finns en lounge och ett kök (köksutensilier ingår ej), med en bar för smårätter som serverar mat till rimliga priser. Betaltvättstuga med tvättmaskiner och torktumlare finns att tillgå. Sängkläder och handdukar byts och rummen städas en gång i veckan.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Milan language stay
Andra skolor i området
Milano
esl italian italy rome international house dilit hero.jpg
Rom
International House - Dilit
 
esl italian italy bologna cultura italiana hero.jpg
Bologna
Cultura Italiana
 
esl italian italy florence linguaviva hero.jpg
Florens
Linguaviva