TLA Fort Lauderdale English hero

The Language Academy (TLA)

The Language Academy (TLA)

Campus ligger utmärkt beläget, på den ikoniska affärsgatan Las Olas Boulevard i stadens pulserande hjärta, nära stadsbiblioteket och med goda kollektivtrafikförbindelser. Campus ligger i en imponerande, modern byggnad med en trevlig trädgård som har träd, en fontän och bänkar. Byggnaden har gratis Wi-Fi, en studentlounge med kaffe och automater, flera självstudieutrymmen och 14 klassrum. Varje klassrum har en traditionell whiteboard såväl som monitorer och skärmar - vart och ett med plats för upp till 14 elever.

Pluspunkter

 
The Language Academy (TLA)
1 / 10

Pluspunkter

  • Idealiskt läge på en av de mest livliga och berömda platserna i Fort Lauderdale
  • En elegant, modern byggnad med ett avkopplande grönområde
  • En mängd olika kurser som tillgodoser olika nivåer och språkmålsättningar

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation
IALC International Association of Language Centres partner agency
esl ialc partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Colombia
      Schweiz
      Tyskland
      Italien
      Frankrike

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-1

Att bo hos en värdfamilj är det perfekta alternativet för studenter som vill få total engelsk fördjupning både inom och utanför klassrummet. Varje värdfamilj bor högst två mil från skolan och tar emot mellan en och sex studenter i hemmet samtidigt. Du väljer om du vill ha självhushåll eller halvpension med frukost och middag. Varje värdfamilj erbjuder gratis Wi-Fi och sängkläder, men du tar med egen strandhandduk. Det finns tvättmöjligheter tillgängliga för studenterna som de får använda gratis.

Lägenhet (från 18 år)

Promoted as SO & Applied in QT

Detta boendealternativ är idealiskt för studenter som värderar integritet, självständighet och tillgång till massor av bekvämligheter - allt bara 20 minuter från skolan med kollektivtrafik. Studenterna kan välja mellan en studio med kokvrå, eller en egen hel lägenhet med separat kök och vardagsrum. Båda alternativen är utrustade med en säng, byrå, garderob, skrivbord, stol och eget badrum. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och kan tvättas mot en avgift i anläggningarna på plats. Det finns ett fullt utrustat kök där du har självhushåll. Du förväntas städa ditt eget rum, men det finns en städtjänst tre gånger i veckan. Studenterna kan njuta av det vackra Floridasolskenet i pool- och grillområdet på residenset, utöver den närliggande stranden.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.