ESL Languages Caminhos language centre Rio de Janeiro

Caminhos Language Centre

Caminhos Language Centre

Denna skola ligger i det trendiga, livliga och säkra området Ipanema, på bara en kort promenad från stranden och är omgiven av kaféer, barer och restauranger. Byggnaden är färgglatt inredd och har 21 klassrum, ett bibliotek, ett kök och en lounge där studenterna kan umgås mellan lektionerna. Varje klassrum är utrustat med traditionella whiteboards och en stor TV. Trots sin storlek har skolan små gruppstorlekar på fem elever per klassrum. Skolan har Wi-Fi, men är för närvarande inte rullstolsanpassad. Sammantaget är denna skola perfekt för studenter som vill se det bästa som Rio har att erbjuda!

Pluspunkter

 
Caminhos Language Centre
1 / 10

Pluspunkter

  • Spännande aktivitetsprogram som visar några av Brasiliens mest kända kulturella skatter
  • Idyllisk plats i det vackra, trendiga och säkra området Ipanema
  • Ett brett utbud av lektioner som ges av erfarna lärare med portugisiska som modersmål

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      USA
      Storbritannien
      Frankrike
      Tyskland
      Schweiz
      Japan
      Australien
      Kanada
      Nederländerna
      Italien
      Colombia
      Sydamerika
      Afrika
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Att bo hos en värdfamilj är det perfekta sättet att bekanta sig med det brasilianska sättet att leva och att använda din portugisiska i verkliga livet. Familjerna bor inom 30 minuters gångavstånd från skolan. Det finns i allmänhet en student per familj, men vissa familjer kan ta emot två studenter - detta kommer att kommuniceras före ankomst. Du har eget rum och sängkläder och handdukar ingår. Endast frukost tillhandahålls, men du har tillgång till köket. Wi-Fi och gratis tvättstuga ingår också i boendet.

Privat lägenhet

ESL apartment studio accommodation

Det här alternativet är perfekt för studenter som vill spendera sin tid i Rio bekvämt och självständigt. De privata lägenheterna är utrustade med funktionella möbler, inklusive en säng, en skrivplats och ett bord. Handdukar och lakan ingår. Alla lägenheter är utrustade med Wi-Fi, vilket gör att studenter kan vara uppkopplade. Förutom det bekväma boendet har man också tillgång till gratis tvätt- och matlagningsfaciliteter. Varje lägenhet ligger i trevliga och säkra stadsdelar, med lägen antingen inom gångavstånd eller bekvämt tillgängliga via tunnelbanesystemet till skolan. Alla lägenheter har bevakning dygnet runt för gästernas trygghet..

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.