ESL Languages Wales Summer Programme-11-17-Hero

Wales Summer Programme (11-17)

Wales Summer Programme (11-17)

(7/7 - 18/8 2024)

Studera på ett enastående campus i Monmouth, bara en timme från Cardiff. Campuset ger en utmärkt idrottslägerupplevelse. Faciliteterna på skolan inkluderar en inomhusidrottshall, en tennisbana, en 25-meters bassäng och utomhusområden som bollplaner, cricketnät, en sportpaviljong och en 3G Astro Pitch, allt för organiserade sporter under dagen, oavsett väder. Du lär dig engelska med dina vänner och vänliga lärare under spännande och engagerande lektioner. Det finns gratis Wi-Fi tillgängligt i både skolan och på boendet. Residens, studentlounger och matsal finns på campus, bara några minuters promenad från varandra.

Pluspunkter

 
Wales Summer Programme (11-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • En idyllisk plats för natur- och sportälskare med massor av friluftsfaciliteter och idrottsanläggningar.
  • Engagerande och motiverande engelska lektioner ges i en skola med 19 års erfarenhet och ackrediterad av British Council, IALC och Quality English.
  • Varierade och spännande aktivitetsprogram.

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
Quality English partner agency
esl quality english partner agency accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Italien
      Kina
      Portugal
      Japan
      Storbritannien
      Brasilien
      Spanien
      Vietnam
      Frankrike
      Polen
      Saudiarabien
      Oman
      Estland
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

ESL Languages residence Wales Summer programme Monmouth

Pensionerna på campus erbjuder fantastiska faciliteter för studenterna. Det finns tre typer av rum: enkelrum med privat badrum, enkelrum med delat badrum och delade rum med delade badrum - vart och ett med en tvättservice varje vecka för sängkläderna som tillhandahålls. Alla pensioner har delade kök och studentlounger för att koppla av efter lektionerna. Personal bor på plats och det finns tillsyn dygnet runt. Helpension ingår. Varma och kalla alternativ finns tillgängliga för alla måltider i residensets matsal. Packad lunch tillhandahålls vid organiserade aktiviteter.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.