esl spanish spain malaga malaca instituto hero.jpg

Malaca Instituto

Malaca Instituto

Detta residens ligger bredvid skolan och erbjuder mer än 100 sovrum för en, två eller tre personer med en dusch och toalett. Sängkläder (som tillhandahålls) byts och städning sker en gång i veckan. Du kan välja självhushåll, halvpension med frukost och lunch, eller helpension med frukost, lunch och middag. Du serveras dina måltider i residensets restaurang (utom när den är stängd på helger, lördagar och söndagar efter kl. 19:00). På helger erbjuds alternativa halv- och helpensionsval. Vänligen begär mer information på plats.

Pluspunkter

 
Malaca Instituto
1 / 10

Pluspunkter

  • Mer än 40 års erfarenhet. Hög standard och kvalitet
  • Brett utbud av kurser och boende
  • Perfekt läge i östra Málaga
  • Residens i anslutning till skolan
  • Examenscenter för DELE-examen

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
EAQUALS
esl eaquals accreditation
Instituto Cervantes
esl instituto cervantes accreditation
CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Sverige
      USA
      Schweiz
      Nederländerna
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Om du vill leva som man gör i Spanien under din vistelse i Málaga, är inkvartering i familj det perfekta alternativet. Du bor i enkel- eller dubbelrum med halvpension, får tillfälle att smaka på goda spanska rätter, umgås med folk från landet och lära känna den andalusiska historian och kulturen. Detta alternativ ger dig även möjlighet att praktisera dina nya språkkunskaper i vardagssituationer i landet.

Residens Club Hispánico

ESL Languages Club Hispánico residence Malaca Instituto Spain

Detta residens ligger bredvid skolan och erbjuder mer än 100 sovrum med  dusch och toalett för en, två eller tre personer . Städning utförs och sängkläder (som tillhandahålls) byts en gång i veckan. Du kan välja mellan alternativen inga måltider, halvpension med frukost och lunch, eller helpension med frukost, lunch och middag. Under vardagar kan du äta dina måltider i residensets restaurang. Under helger, lördagar och söndagar efter klockan 19:00 är restaurangen stängd. För de som har halv- eller helpension kommer alternativ att erbjudas. Vänligen kontakta oss för mer information.

Delad lägenhet (från 18 år, 2-8 vecka)

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Lägenheterna där fyra till sex studenter kan bo ligger på cirka 10 minuters avstånd från skolan. Du bor i enkel- eller dubbelrum och delar vardagsrum, kök och badrum. Du får laga maten själv, så varför inte prova några nya andalusiska recept tillsammans med de andra hyresgästerna?

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.