esl turkish turkey istanbul royal turkish istanbul hero.jpg

Royal Turkish Istanbul

Royal Turkish Istanbul

En minuts gångväg från Taksimtorget i hjärtat av Istanbul ligger denna skola för turkiska i en renoverad byggnad. Studenterna får tillgång till dess fem moderna klassrum, en datorsal, gratis Wi-Fi och lektioner i små grupper, vilket uppmuntrar till konversation. Här finns även en cafeteria, där du kan träffa de andra studenterna över en kopp turkiskt kaffe eller te. Då Taksimtorget ligger så nära, har du möjlighet att shoppa och att lära känna de bästa turkiska restaurangerna efter lektionerna. Tack vare de goda kollektivtrafikskommunikationerna, är skolan också den idealiska utgångspunkten för att besöka resten av staden!

Pluspunkter

 
Royal Turkish Istanbul
1 / 10

Pluspunkter

  • Stad med en rik och fascinerande historia
  • Välbelägen skola, 1 minut från Taksimplatsen
  • Individualiserad undervisning i små grupper
  • Bra boendemöjligheter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Schweiz
      Ryssland
      USA
      Frankrike
      Storbritannien
      Italien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Att bo hos en istambulfamilj, ger dig tillfälle att integrera dig totalt i det turkiska livet, att upptäcka ställen som bara lokalbefolkningen känner till och att kontinuerligt kommunicera i språket du studerar. Detta är en viktig fördel som låter dig konsolidera dina inhämtade kunskaper och få självförtroende. Du kan välja mellan halvpension eller enbart frukost och njuta av lokala, gastronomiska specialiteter! Du bor i eget rum och delar de gemensamma utrymmena med dina värdar. I genomsnitt bor värdfamiljerna 20 till 60 minuter från kurscentret med kollektivtrafik.

Privat lägenhet

ESL apartment studio accommodation

I en lägenhet bor du mer självständigt och rår dig själv. Vår partnerskola erbjuder studios med dubbelsäng, badrum, luftkonditionering, kokvrå, kylskåp, mikrovågsugn, TV och DVD. Du har tillgång till internet via Wi-Fi och kommer att uppskatta den frihet som denna boendeform ger och som även passar två personer som reser tillsammans. Du behöver 5 till 15 minuters promenad för att komma till kurscentret.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.