ESL St Giles International Brighton

St Giles International

St Giles International

Vår partnerskola St Giles ligger i tre byggnader i barockstil i centrum av Brighton, nära den berömda siluetten av William IV:s Royal Pavilion. Alldeles i närheten av skolan finner du ett nytt kvarter som samlar muséer, gallerier och teatrar, en inomhusbassäng och ett ultramodernt bibliotek. Ett stort antal restauranger, affärer och diskotek hittar du också i närheten. Skolan har ett internetkafé, gratis Wi-Fi i hela byggnaden, ett fristående studiecenter med bibliotek, ett resurscenter med TV och DVD, datorer, böcker och tidningar, ett språklaboratorium och en datorsal. Med andra ord har du här allt som behövs för att du ska kunna dyka ner i Shakespeares och T.S. Elliots språk!

Pluspunkter

 
St Giles International
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Sydöstra Englands främsta badort, på 50 minuter från Londons centrum med tåg
  • Centralt läge ett par steg från stranden, North Lane och mitt emot Royal Pavilion
  • Studenter som kommer från fler än 50 olika länder
  • Skola med hög kvalitet och utmärkta lärare

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Saudiarabien
      Schweiz
      Sydkorea
      Frankrike
      Turkiet
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family adults accommodation

Familjerna bor 15 – 45 minuter med buss från skolan. Du bor i eget rum med halvpension. Om du vill ha eget badrum, vänligen boka värdfamilj ”superior”. Du får gott om möjligheter att förbättra dina kunskaper i engelska och att upptäcka brittiskt vardagsliv. Reser du med en vän, är tvåbäddsrum gynnsammare ekonomiskt.

Residens St George Street (från 18 år)

Residence - St Georges Street - St Giles Brighton Accommodation Gallery 1237 1

Detta är ett residens som verkligen kommer att göra din vistelse i Brighton angenäm! På bara fem minuters promenad från kurscentret, har residenset ett toppläge vid en lugn gata nära centrum och en mängd restauranger, barer och affärer, vilka du alla når till fots. 30 enkelrum är fördelade på tre etage. Vart och ett har dusch/WC och några har en liten balkong. Studenterna från hela världen kan tillaga sina måltider i ett av de tre välutrustade köken. Två studentlounger med TV, gratis internet via Wi-Fi, lakan och veckostädning av de gemensamma utrymmena ingår. Du tar själv med dig handdukar. Residenset har inte någon tvättstuga, men det finns en tvättinrättning bredvid huset på samma gata.

Residens Phoenix Hall (öppet 2/7 – 20/8, 2023)

ESL residential accommodation 3

Detta bekväma residens tillhör ett brittiskt universitet, så det ger dig möjlighet att umgås med både lokala och internationella studenter, bara en kvarts promenad från skolan. Enkelrummen är välutrustade med viktiga bekvämligheter som skrivbord, lampa, garderob, sängkläder, handdukar och badrum. Wi-Fi-tjänsten är tillförlitlig och de gemensamma köken är fullt utrustade, så att studenterna kan laga sina måltider. Residenset erbjuder också en gemensam studentlounge med en TV och DVD -spelare, vilket gör den till en perfekt plats för att koppla av och varva ner efter en lång dag med studier. Dessutom säkerställer veckostädning av både gemensamma utrymmen och rum att boendet är väl underhållet. Det finns en tvättstuga som du kan använda mot en avgift.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL schools and courses icon
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.