esl spanish spain nerja escuela de idiomas nerja hero.jpg

Escuela de Idiomas Nerja

Escuela de Idiomas Nerja

Denna språkskola för spanska ligger i en vitrappad charmig byggnad med en traditionell andalusisk patio, mitt i centrum av Nerja. Skolan har 16 klassrum, både utomhus i den förtjusande trädgården och inomhus, samt ett bibliotek med böcker och filmer för att förstärka din språkinlärning. Under rasterna kan studenterna koppla av i cafeterian, i trädgården eller på terrassen, samtidigt som de lär känna de andra kursdeltagarna.

Pluspunkter

Watch Language school Escuela de Idiomas Nerja on YouTube.
 
Escuela de Idiomas Nerja
Watch Language school Escuela de Idiomas Nerja on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Kvalitetsskola
  • Underbar liten stad
  • Härligt klimat
  • Goda kommunikationer

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Schweiz
      Sverige
      USA
      Storbritannien
      Österrike
      Nederländerna
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Ingenting är bättre än att vara inkvarterad hos en värdfamilj om du vill förbättra den spanska du lärt dig under lektionerna och låta dig översköljas av den spanska kulturen. De varmhjärtade och trevliga familjerna är omsorgsfullt utvalda av vår partnerskola och de bor på cirka 15 minuters avstånd från skolan. Studenterna bor i eget rum och har halvpension.

Residens Club Costa Nerja (från 18 år)

Residence - Club Costa Nerja - Escuela de idiomas Nerja Accommodation Gallery 392 4

Detta residens ligger i en fyravåningsbyggnad i arabisk-andalusisk stil i stadens centrum och bara några steg från stranden. Studenterna bor i enkel- eller tvåbäddsrum med eget badrum och delar sälvhushållsrummet som har kylskåp och mikrovågsugn, med de andra boende. Det går även att få ett premiumrum med TV och kylskåp. När du vill koppla av kan du utnyttja den charmiga andalusiska pation och cafeterian med Wi-Fi, eller den magnifika takterrassen med sin pool och med vacker utsikt över bergen och havet. Observera att frukost ingår från måndag till lördag.

Privat lägenhet Club Costa Nerja (från 18 år)

ESL Languages Club Costa Nerja Private appartment

Dessa moderna och bekväma privata lägenheter ligger direkt på skolområdet för en bekväm och oberoende vistelse i Nerja. Varje lägenhet är för en student (eller två, för de som reser tillsammans) och har ett vardagsrum med platt-TV, kök, luftkonditionering/värmare, dubbelsäng, tvättmaskin, gratis Wi-Fi, eget badrum och balkong. Sängkläder och handdukar ingår och byts en gång i veckan. Du har självhushåll och svarar själv för städningen. Efter en lång dag av studier kan gästerna koppla av i den varma medelhavssolen vid byggnadens gemensamma takpool.

Privat studio Club Costa Nerja (från 18 år)

ESL apartment studio accommodation

På själva residenset erbjuds två moderna och luftkonditionerade studios för studenter som önskar njuta av fullständigt oberoende. Var och en har två enkelsängar, ett badrum, ett öppet kök och en salongshörna med platt-TV och gratis Wi-Fi. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och byts varje vecka. Detta alternativ kan reserveras av två studenter som reser tillsammans. Frukost ingår ej.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.