Sprachcaffe

Vår partnerskola i Rabat ligger 500 m från centralstationen i ett tjusigt bostadskvarter i hjärtat av staden. Byggnaden är ny och utrustningen modern. På några steg från Medinan, gamla staden, lär du dig arabiska av kompetenta och uppmärksamma lärare. De tre luftiga klassrummen, med utsikt över det kungliga palatset, ligger på fjärde våningen i byggnaden och erbjuder en idealisk inlärningsmiljö. Varje dag bjuder dig skolan att smaka på kaffe, té och snacks gratis i cafeterian. Biblioteket ger dig möjlighet att skaffa arabiska böcker. Kurscentrets centrala läge gör det till en perfekt utgångspunkt för att utforska denna välkomnande stads alla attraktioner.

Pluspunkter

 
Sprachcaffe
1 / 10

Pluspunkter

  • Marockos huvudstad med ett imponerande kulturarv och historisk arkitektur.
  • Vacker skola i det eleganta "Souissi"-kvarteret
  • Arabiskundervisning av hög kvalitet och erfarna lärare

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

(without name) 512

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Italien
      Frankrike
      Spanien
      Turkiet
      Nederländerna
      Japan
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation Arabic

Vår partnerskola i Rabat har noggrant valt ut värdfamiljer som kan erbjuda boende i

Guesthouse Riad

ESL Languages guesthouse Riad Sprachcafe Rabat Morocco

Upptäck ett typiskt marockanskt boendealternativ under din språkresa till Rabat: en Riad, som erbjuder komforten i ett modernt boende och en känsla av sin tidigare lyx. Du kommer omedelbart att känna dig hemma i ditt enkel- eller dubbelrum i varma färger och med privat badrum. Njut också av innergården mitt i byggnaden och låt dig imponeras av platsens lugn och ro. Du får frukost varje morgon och kan använda kollektivtrafiken i närheten för att ta dig till språkskolan. TV och internet via Wi-Fi står gratis till din disposition.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.