esl arabic morocco rabat sprachcaffe hero 0

Sprachcaffe

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Sprachcaffe

Vår partnerskola i Rabat ligger 500 m från centralstationen i ett tjusigt bostadskvarter i hjärtat av staden. Byggnaden är ny och utrustningen modern. På några steg från Medinan, gamla staden, lär du dig arabiska av kompetenta och uppmärksamma lärare. De tre luftiga klassrummen, med utsikt över det kungliga palatset, ligger på fjärde våningen i byggnaden och erbjuder en idealisk inlärningsmiljö. Varje dag bjuder dig skolan att smaka på kaffe, té och snacks gratis i cafeterian. Biblioteket ger dig möjlighet att skaffa arabiska böcker. Kurscentrets centrala läge gör det till en perfekt utgångspunkt för att utforska denna välkomnande stads alla attraktioner.

Vår partnerskola öppnade igen 5/7, 2020.
Vänligen notera, att på grund av säkerhetsskäl i enlighet med officiella rekommendationer och krav, kan anpassningar ske på vissa skolor gällande fakta och tjänster – som antal deltagare per grupp, scheman, tillträde till gemensamma utrymmen, liksom vissa aktiviteter – i förhållande till vad som beskrivs på vår webbplats. Vänligen kontakta oss för mer information.

Pluspunkter

 
Sprachcaffe
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  •  Marockos huvudstad med ett imponerande kulturarv och historisk arkitektur.
  •  Vacker skola i det eleganta "Souissi"-kvarteret
  •  Arabiskundervisning av hög kvalitet och erfarna lärare

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
18 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

(without name) 512
ALTO
esl alto accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family accommodation Arabic

Vår partnerskola i Rabat har noggrant valt ut värdfamiljer som kan erbjuda boende i

Guesthouse Riad

ESL-hotel-accommodation-4

Upptäck ett typiskt marockanskt boendealternativ under din språkresa till Rabat: en Riad, som erbjuder komforten i ett modernt boende och en känsla av sin tidigare lyx. Du kommer omedelbart att känna dig hemma i ditt egna rum i varma färger och med privat badrum. Njut också av innergården mitt i byggnaden och låt dig imponeras av platsens lugn och ro. Du får frukost varje morgon och kan använda kollektivtrafiken i närheten för att ta dig till språkskolan. TV och internet via Wi-Fi står gratis till din disposition.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Rabat language stay
Andra skolor i området
Rabat
esl arabic jordan amman ali baba hero 0
Amman
Ali Baba