esl english england chester english in chester eic hero 0

ELC Chester (English Language Center)

ELC Chester (English Language Center)

ELC Chester (English Language Center)

Vår språkskola i Chester, som grundades 1976, ligger i fyra historiska byggnader vid Stanley Place, nära stadens centrum. Den består av två kurscentra. Det ena, uppdelat på tre byggnader, disponerar 20 ljusa klassrum, ett resurscenter och ett modernt språklabb med datorer. För att koppla av med dina vänner efter lektionerna i engelska kan du utnyttja kafferummet med dryckes- och snacksautomater, det stora uppehållsrummet med TV och den soliga pation. Det andra centret invigdes 1995 och är speciellt utformat för studerande över 25 år. Här finns sex bekväma klassrum, ett datorrum/språklabb, liksom en rymlig lounge där kaffe och te serveras gratis under hela dagen. Du kan kostnadsfritt koppla upp dig via Wi-Fi i hela kurscentret.

Pluspunkter

Watch Language school English in Chester on YouTube.
 
ELC Chester (English Language Center)
Watch Language school English in Chester on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Stad med en fantastisk historia
  • Varm och vänlig atmosfär
  • Officiellt center för Cambridgeexamen

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Italien
      Frankrike
      Schweiz
      Spanien
      Japan
      Sydkorea
      Turkiet
      Thailand
      Argentina
      Japan
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Detta är det idealiska boendealternativet för en total språklig fördjupning. Familjerna, som noga utvalts av vår partnerskola, bor vanligen ca 20 – 30 minuter till fots eller med buss från skolan. Studenterna bor i eget rum med halvpension. Reser du med en annan student kan du begära ett tvåbäddsrum. Att bo i en värdfamilj låter dig upptäcka engelsk kultur inifrån och öva språket i en vänlig miljö!

Residens Fontessa House (från 18 år, minimum 2 veckor)

ESL residential accommodation 2

Tio minuter till fots från skolan, har detta residens ultramoderna faciliteter. I din stilfulla enpersonsstudio finns allt du behöver för att njuta av din vistelse: en dubbelsäng, en garderob, ett skrivbord med stol, en fullt utrustad kokvrå, gratis Wi-Fi, sängkläder och handdukar. Du har även tillgång till ett allrum och till betaltvättstugan. Rummen städas en gång i veckan.

Residens Northgate Studios

ESL apartment studio accommodation

Detta residens har ett perfekt läge i en elegant modern byggnad i Chesters historiska centrum - bara en 18 minuters promenad från språkskolan. Studenterna placeras i eleganta studiolägenheter med Wi-Fi, en dubbelsäng, garderob, skrivbord, eget badrum och högteknologiska, fullt utrustade kök för självhushåll. Du får sängkläder och handdukar, som kan tvättas mot en avgift på plats. De boende kan njuta av den sociala brittiska studentatmosfären genom att umgås i residensets gemensamma rum. Sammantaget är denna bostad den perfekta basen för att utforska den underbara staden Chester.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)