Expanish

Denna skola är perfekt belägen för dig som vill uppleva den sociala atmosfären i Madrid, omgiven av barer och restauranger och nära både en stor park och tunnelbanan. Byggnaden har två etage, är rullstolsanpassad och har helt renoverats från och med 2022. Campus består av elva ljusa klassrum, vart och ett med plats för 3 - 15 studenter och utrustade med en traditionell whiteboard. Wi-Fi är fritt tillgängligt i hela fastigheten och skolan erbjuder kartor och turistpamfletter för att hjälpa studenterna att hitta i staden. Mellan lektionerna kan studenterna umgås i den gemensamma loungen och använda tillgängliga ord- och litteraturböcker för att förbättra sina spanska färdigheter. 

Pluspunkter

 
Expanish
1 / 10

Pluspunkter

  • Idealisk plats i centrala Madrid, omgiven av barer, restauranger och transportförbindelser
  • Omfattande aktivitetsprogram för att få studenterna att bekanta sig med madridkulturen
  • Ljust, nyligen renoverat campus med gott om moderna klassrum

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
CSN
CSN logo accreditation
Instituto Cervantes
esl instituto cervantes accreditation

Studenternas nationaliteter

      USA
      Schweiz
      Tyskland
      Frankrike
      Brasilien
      Italien
      Storbritannien
      Nederländerna
      Kanada
      Belgien
      Danmark
      Irland
      Sverige
      Australien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Värdfamiljerna bor på högst 35 minuters pendlingsavstånd till skolan. Vanligtvis placeras cirka två studenter i varje familj, med högst sex per hem. Här tillhandahålls enkel- eller tvåbäddsrum baserade på specifika behov. Du erbjuds halvpension som består av frukost och middag varje dag. Dessutom tillhandahålls sängkläder och handdukar, liksom tillgång till Wi-Fi. Du har möjlighet att använda tvättmaskin och ansvarar för din egen tvätt. Torktumlare är inte garanterad hos alla familjer.

Delade lägenheter (från 18 år)

ESL-shared-appartment-accommodation-2

En delad lägenhet är ett perfekt alternativ för dig som letar efter en social atmosfär i de bästa och säkraste stadsdelarna i staden inom en 35 minuters pendling till skolan. Du väljer mellan enkelrum eller tvåbäddsrum (för studenter som reser tillsammans) i lägenheter med upp till åtta gäster, med delade badrum för upp till fyra studenter. Sängkläder och handdukar ingår, och varje rum har säng, garderob, elektrisk eller gasuppvärmning, fönster och tillgång till Wi-Fi. Dessutom finns det en gratis tvättstuga, dock inte någon torktumlare. Veckovis städning av gemensamma utrymmen utförs, men du ansvarar för att städa ditt eget rum. Det delade köket är fullt utrustat för självhushåll. De flesta lägenheterna har också ett gemensamt utrymme för gästernas umgänge.

Studentresidens Yugo Claraval (från 18 år)

ESL Languages Yugo Claraval student residence Expanish Madrid

Residenset erbjuder enkelrum i en lägenhet med en eller två andra studenter. Du kan välja antingen ett delat badrum eller ett privat badrum. Sängkläder och handdukar ingår och varje rum är utrustat med en enkelsäng, ett skrivbord, en garderob och AC. Wi-Fi finns tillgängligt, och det finns en tvättstuga du får nyttja mot en extra kostnad. Veckovis städning sker av gemensamma utrymmen. Du har självhushåll i de fullt utrustade gemensamma köken, som delas med en eller två studenter. Dessutom finns det ett studierum, spelrum, terrass/solarium och cykelparkering tillgängliga för gästerna att använda. Residenset ligger i hjärtat av staden, bara en 15 minuters promenad från den berömda Plaza de España och 15 minuter med tunnelbanan från skolan.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.