OHC Miami

OHC Center är perfekt för studenter som vill leva och andas den ungdomliga atmosfären i Miami under studierna i engelska. Centret ligger i hjärtat av det livfulla och ikoniska South Beach i Miami, på Lincoln Road, ett område som är känt av lokalbefolkningen för sina bra restauranger, affärer och barer; Området ligger också bara 10 minuters promenad från stranden. OHC:s lokaler ligger i en modern kontorsbyggnad med konstnärlig inredning. Lokalerna består av åtta klassrum, vilka vart och ett rymmer en grupp på upp till 16 studenter och som är utrustade med traditionella whiteboards. Under sina studier kommer studenterna att ha tillgång till gratis Wi-Fi och andra faciliteter, inklusive individuella laptops, projektorer, DVD-spelare, mikrovågsugnar och kylskåp.

Pluspunkter

 
OHC Miami
1 / 10

Pluspunkter

  • Skolan ligger bara några steg från stranden. Sol 365 dagar om året.
  • Personlig undervisning i karibisk miljö
  • Boendealternativ nära skolan.
  • Otaliga fritidsaktiviteter och utflykter: Bahamas, Disney World, Everglades

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Brasilien
      Frankrike
      Frankrike
      Tyskland
      Italien
      Colombia
      Spanien
      Argentina
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

OHC Miami Beach School har ett stort nätverk av värdfamiljer, i North Beach-området och i centrala Miami, så det kan ta dig mellan 15 och 60 minuters pendling för att komma till skolan på morgonen. Din värdfamilj erbjuder dig ett enkel- eller dubbelrum och du kan välja mellan endast frukost och halvpension. Du har tillgång till tvättmöjligheter, Wi-Fi och kabel-TV. Detta är det perfekta tillfället att öva din engelska i en autentisk och vänlig miljö!

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.