OHC Miami

OHC Center är perfekt för studenter som vill leva och andas den ungdomliga atmosfären i Miami under studierna i engelska. Centret ligger i hjärtat av det livfulla och ikoniska South Beach i Miami, på Lincoln Road, ett område som är känt av lokalbefolkningen för sina bra restauranger, affärer och barer; Området ligger också bara 10 minuters promenad från stranden. OHC:s lokaler ligger i en modern kontorsbyggnad med konstnärlig inredning. Lokalerna består av åtta klassrum, vilka vart och ett rymmer en grupp på upp till 16 studenter och som är utrustade med traditionella whiteboards. Under sina studier kommer studenterna att ha tillgång till gratis Wi-Fi och andra faciliteter, inklusive individuella laptops, projektorer, DVD-spelare, mikrovågsugnar och kylskåp.

Pluspunkter

 
OHC Miami
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Skolan ligger bara några steg från stranden. Sol 365 dagar om året.
  • Personlig undervisning i karibisk miljö
  • Boendealternativ nära skolan.
  • Otaliga fritidsaktiviteter och utflykter: Bahamas, Disney World, Everglades

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Frankrike
      Italien
      Colombia
      USA
      Tyskland
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

OHC Miami Beach School har ett stort nätverk av värdfamiljer, i North Beach-området och i centrala Miami, så det kan ta dig mellan 15 och 60 minuters pendling för att komma till skolan på morgonen. Din värdfamilj erbjuder dig ett enkel- eller dubbelrum och du kan välja mellan endast frukost och halvpension. Du har tillgång till tvättmöjligheter, Wi-Fi och kabel-TV. Detta är det perfekta tillfället att öva din engelska i en autentisk och vänlig miljö!

Hotel The Generator

ESL Languages The Generator hotel OHC Miami USA

Som det enda hotellet i Miami presenterade i Condé Nasts "bästa hotell i världen 2021", erbjuder The Generator en unik blandning av en livlig vandrarhemsatmosfär och ett lyxigt hotell. Perfekt beläget på ikoniska Collins Avenue, ligger residenset bara 30 minuters promenad från skolan. Studenterna kommer att placeras i ett fyrbäddsrum med andra studenter eller resenärer, så att de kan göra bekantskaper och träna sin engelska. Varje rum har ett gemensamt badrum, luftkonditionering, skrivbord och Wi-Fi. Du har självhushåll och sköter din egen tvätt med hjälp av de många faciliteterna och restaurangerna i närområdet. Under din vistelse kommer residenset att ge dig handdukar och sängkläder, och ditt rum kommer att städas regelbundet. Residenset har flera delade faciliteter som gör det till ett populärt, attraktivt socialt nav. Från den livliga poolen till den fridfulla, frodiga trädgården - här finnas det gott om möjligheter för dig att umgås med dina nya vänner.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)