ESL Japanese School Cultural Genki Japan Kyoto

Genki Japanese and Culture School

Genki Japanese and Culture School

Vår partnerskola ligger mycket nära ett av de mest emblematiska områdena i Kyoto - det historiska Gion-distriktet, där du hittar traditionella restauranger, äkta hantverkare och du kan även träffa på en maiko eller en geisha! Denna språkskola erbjuder 9 klassrum utrustade med projektorer, surfplattor och whiteboards. Det finns högst åtta elever per klass så att läraren kan tillgodose varje elevs behov. Alla nivåer är välkomna och även om standardlektionerna fokuserar på grammatik, tal, lyssnande, skrivning och läsning kan du också lägga till extralektioner i olika färdigheter och ämnen som konversation eller kultur. Mellan eller efter lektionerna, ta ett gratis kaffe eller te och gå till mangabiblioteket eller studentloungen för en litet videospel!

Pluspunkter

 
Genki Japanese and Culture School
1 / 10

Pluspunkter

  • Modern språkskola belägen endast några minuter från det berömda Gion-distriktet
  • Rymliga och bekväma faciliteter med toppmoderna teknik
  • Lektioner i små grupper och undervisning av hög kvalitet med fokus på varje enskild deltagares behov och mål

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC International Association of Language Centres partner agency
esl ialc partner agency accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation
CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      USA
      Schweiz
      Tyskland
      Frankrike
      Storbritannien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation japan

Om du vill ha en autentisk erfarenhet av Japan genom att helt fördjupa dig i både kulturen och språket, är värdfamiljalternativet perfekt för dig. Din värdfamilj får dig att känna dig som hemma under hela din vistelse och kommer att erbjuda dig många möjligheter att träna din japanska medan du lär känna deras livsstil och lever precis som en infödd!

Guest house (från 18 år)

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Att bo på ett Guest house är det perfekta sättet att få vänner snabbt medan du fortfarande njuter av din självständighet. Du kommer att bo i ett enkelrum och dela badrummet och köket med andra studenter, så det är lätt att träffa människor! Detta Guest house ligger 25-50 minuter från skolan med buss eller tåg.

Privat lägenhet (från 18 år)

ESL apartment studio accommodation

Om total oberoende och integritet är vad du behöver, är detta boende alternativet för dig. Du bor i en möblerad studio 40-50 minuter från skolan med buss eller tåg. Dessa lägenheter har en säng, ett vardagsrum, ett fullt utrustat kök och ett badrum, samt många bekvämligheter som TV, tvättmaskin, gratis internetuppkoppling och luftkonditionering.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.