ESL Japanese School Cultural Genki Japan Kyoto

Genki Japanese and Culture School

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Genki Japanese and Culture School

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Genki Japanese and Culture School

Vår partnerskola ligger mycket nära ett av de mest emblematiska områdena i Kyoto - det historiska Gion-distriktet, där du hittar traditionella restauranger, äkta hantverkare och du kan även träffa på en maiko eller en geisha!
Denna språkskola erbjuder 9 klassrum utrustade med projektorer, surfplattor och whiteboards. Det finns högst åtta elever per klass så att läraren kan tillgodose varje elevs behov. Alla nivåer är välkomna och även om standardlektionerna fokuserar på grammatik, tal, lyssnande, skrivning och läsning kan du också lägga till extralektioner i olika färdigheter och ämnen som konversation eller kultur.
Mellan eller efter lektionerna, ta ett gratis kaffe eller te och gå till mangabiblioteket eller studentloungen för en litet videospel!

Pluspunkter

 
Genki Japanese and Culture School
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Modern språkskola belägen endast några minuter från det berömda Gion-distriktet
  • Rymliga och bekväma faciliteter med toppmoderna teknik
  • Lektioner i små grupper och undervisning av hög kvalitet med fokus på varje enskild deltagares behov och mål

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

IALC International Association of Language Centres partner agency
esl ialc partner agency accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family accommodation japan

Om du vill ha en autentisk erfarenhet av Japan genom att helt fördjupa dig i både kulturen och språket, är värdfamiljalternativet perfekt för dig. Din värdfamilj får dig att känna dig som hemma under hela din vistelse och kommer att erbjuda dig många möjligheter att träna din japanska medan du lär känna deras livsstil och lever precis som en infödd!

Guest house

ESL shared appartment accommodation 2

Att bo på ett Guest house är det perfekta sättet att få vänner snabbt medan du fortfarande njuter av din självständighet. Du kommer att bo i ett enkelrum och dela badrummet och köket med andra studenter, så det är lätt att träffa människor! Detta Guest house ligger 25-50 minuter från skolan med buss eller tåg.

Privat lägenhet

ESL apartment studio accommodation

Om total oberoende och integritet är vad du behöver, är detta boende alternativet för dig. Du bor i en möblerad studio 40-50 minuter från skolan med buss eller tåg. Dessa lägenheter har en säng, ett vardagsrum, ett fullt utrustat kök och ett badrum, samt många bekvämligheter som TV, tvättmaskin, gratis internetuppkoppling och luftkonditionering.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Kyoto language stay
Andra skolor i området
Kyoto
ESL Genki Japanese and culture school
Tokyo
Genki Japanese and Culture School
 
ESL Lexis Kobe
Kobe
Lexis
 
ESL Japanese School in Fukuoka Genki
Fukuoka
Genki Japanese and Culture School