DP Langues

Vår partnerskola erbjuder kurser i franska i världsklass för alla nivåer i en traditionell kreolsk villa, bara några steg från stranden. Med en unik familjär atmosfär och bekväma faciliteter, kommer du snart att känna dig som hemma på denna boutiquespråkskola. Lektionerna äger rum i rymliga och välutrustade klassrum och på rasterna eller efter lektionerna kan du koppla av och umgås i den lummiga trädgården. Du kan välja att ta grupplektioner, privatlektioner eller kombinera båda. Under alla omständigheter kommer dina lärare - som all annan skolpersonal - att vara mycket kvalificerade och gärna hjälpa till att göra din språkresa till en total succé!

Pluspunkter

Pluspunkter

  • En vacker kreolsk villa omgiven av en fantastisk tropisk trädgård nära stranden
  • Erfarna infödda lärare och moderna undervisningsmetoder
  • Lektioner i små grupper med individuellt fokus på varje students behov

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Tyskland
      Österrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl host family accommodation african

Att bo med en familj medan du är på Réunion är det perfekta sättet att fördjupa dig i den lokala livsstilen och språket! Värdfamiljerna är noggrant utvalda och har vanligtvis tidigare erfarenhet av att välkomna internationella studenter, eftersom de tycker om att dela sina vanor och livsstil med besökare från utlandet.

Du har ditt eget privata rum och gratis Wi-Fi. Frukost och två middagar per vecka ingår (komplett halvpension erbjuds mot en extra kostnad) och du har också tillgång till köket och andra gemensamma utrymmen.

Lägenheter

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Kontakta oss för mer information om detta boendealternativ.

Hotell

ESL hotel accommodation 2

Kontakta oss för mer information om detta boendealternativ.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)