Lexis English

Vår partnerskola, som grundades redan 2003 i centrum av Brisbane, är inrymd i en modern byggnad och har 12 luftkonditionerade klassrum. Bara ett stenkast från den livliga Queen Street Mall, med sina många kaféer och affärer, kommer Lexis English att välkomna dig till en vänlig atmosfär och att erbjuda dig en trevlig miljö för att studera engelska. Du kommer att ha tillgång till ett datorrum med 14 datorer, gratis internet och e-poståtkomst, samt gratis Wi-Fi-anslutning i hela byggnaden. Du kommer också att kunna använda studentloungen, som har en storbilds-TV, en Wii-spelkonsol, en varuautomat för snacks och drycker, mikrovågsugn och ett utrymme där du kan äta måltider. Om du vill gå ut för att njuta av solskenet, är du välkommen till skolans terrass eller att gå till Southbank, den berömda parken på stranden av Brisbanefloden, bara några meter från skolan.

Pluspunkter

 
Lexis English
1 / 10

Pluspunkter

  • En perfekt balans av olika nationaliteter
  • Skolan har ett mycket bra läge, i hjärtat av Brisbane
  • Utmärkt aktivitetsprogram
  • Modern och välutrustad skola

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

English Australia
esl english australia accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Colombia
      Spanien
      Japan
      Frankrike
      Sydkorea
      Italien
      Schweiz
      Taiwan
      Turkiet
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Vår partnerskola erbjuder den allra bästa typen av boende, i värdfamilj, för att du ska kunna fördjupa dig helt i den engelska språket och den australienska kulturen. Omsorgsfullt utvalda av vår partnerskola bor värdfamiljerna i allmänhet mellan 35 - 60 minuter från skolan med tåg eller buss och erbjuder boende i Enkel- eller dubbelrum med halvpension (helpension på helgerna). På så sätt kan du träna din engelska med infödda när dina lektioner är färdiga för dagen och delta i deras familjeaktiviteter.

Residens One Wharf Street

ESL Languages residence Student One Wharf Street Lexis Brisbane

Denna bostad är perfekt för studenter som vill njuta av det vackra australiensiska solskenet med massor av bekvämligheter och nya internationella vänner.

Den ligger bara fem minuters promenad från campus och har lägenheter med fyra eller fem enkelrum, ett gemensamt vardagsrum, Wi-Fi, delat badrum och ett fullt utrustat kök. Varje sovrum har ett skrivbord, stol, förvaringsutrymme, bokhylla, luftkonditionering och sängkläder - Du tar med dina egna handdukar. Gästerna har självhushåll och har möjlighet att tvätta mot en avgift i tvättstuga på platsen. Genom sina många bekvämligheter kommer detta boende att ge studenterna en smak av australiensiskt liv runt poolen, vid utomhusgrillen, i musikrummet med de nya vännerna, eller på gymmet, i filmrummet eller i spelrummet.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.