Lexis English

Vår partnerskola, som grundades redan 2003 i centrum av Brisbane, är inrymd i en modern byggnad och har 12 luftkonditionerade klassrum. Bara ett stenkast från den livliga Queen Street Mall, med sina många kaféer och affärer, kommer Lexis English att välkomna dig till en vänlig atmosfär och att erbjuda dig en trevlig miljö för att studera engelska. Du kommer att ha tillgång till ett datorrum med 14 datorer, gratis internet och e-poståtkomst, samt gratis Wi-Fi-anslutning i hela byggnaden. Du kommer också att kunna använda studentloungen, som har en storbilds-TV, en Wii-spelkonsol, en varuautomat för snacks och drycker, mikrovågsugn och ett utrymme där du kan äta måltider. Om du vill gå ut för att njuta av solskenet, är du välkommen till skolans terrass eller att gå till Southbank, den berömda parken på stranden av Brisbanefloden, bara några meter från skolan.

Pluspunkter

 
Lexis English
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • En perfekt balans av olika nationaliteter
  • Skolan har ett mycket bra läge, i hjärtat av Brisbane
  • Utmärkt aktivitetsprogram
  • Modern och välutrustad skola

Skolfakta

#
Skolstorlek:
L
#
Examina:
Cambridge (B2 First)
Cambridge (C1 Advanced)
Cambridge (C2 Proficiency)
IELTS
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

English Australia
esl english australia accreditation
CSN
ESL accreditation CSN

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Vår partnerskola erbjuder den allra bästa typen av boende, i värdfamilj, för att du ska kunna fördjupa dig helt i den engelska språket och den australienska kulturen. Omsorgsfullt utvalda av vår partnerskola bor värdfamiljerna i allmänhet mellan 35 - 60 minuter från skolan med tåg eller buss och erbjuder boende i eget rum med halvpension (helpension på helgerna). På så sätt kan du träna din engelska med infödda när dina lektioner är färdiga för dagen och delta i deras familjeaktiviteter.

Residens Student One (minimum 4 veckor)

ESL-shared-appartment-accommodation-4

Detta moderna residens ligger 5 minuters promenad från skolan, och erbjuder fyrarumslägenheter där du hittar låsbara enkelrum, två badrum, kök och matplats. Sängkläder och handdukar ingår, liksom obegränsat internet. Du har tillgång till utmärkta faciliteter på plats, såsom Sky Garden med utomhusbio och grillplats, 24/7-gym, inomhusbiograf, studierum och fria cyklar för att besöka staden. Tvättmöjligheter finns till en extra kostnad. Residenset är omgivet av flera affärer, stormarknader och stadens sevärdheter.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Brisbane language stay
Andra skolor i området
Brisbane
ESL English Australia Brisbane Browns english language school
Brisbane
BROWNS English Language School
 
ESL English Australia gold coast browns english language school
Gold Coast
BROWNS English Language School
 
ESL Lexis Byron Bay
Byron Bay
Lexis English