ESL German Germany Munich bws germanlingua

BWS Germanlingua

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

BWS Germanlingua

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

BWS Germanlingua

Vår partnerskola ligger mitt i Münchens centrum, endast ett stenkast från flera av stadens viktiga historiska och strategiska sevärdheter såsom Marienplatz, Karlsplatz och Sendlinger Tor. Skolan ligger i en praktfull byggnad, uppförd 1688, i vilken Heinrich Heine, en av de största tyska poeterna, bodde under en tid. Skolan är nyrenoverad och har åtta klassrum, en cafeteria, en datorsal med gratis tillgång till internet och Wi-Fi och ett bibliotek. Studenterna kan här njuta av en ovanligt trivsam miljö för att lära sig tyska.

Pluspunkter

 
BWS Germanlingua
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Bra läge i hjärtat av München
  • Brett kursutbud
  • Mycket bra blandning av nationaliteter

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

Familjerna bor ungefär 30 minuter från skolan och studenterna bor i enkelrum med halvpension. Familjerna är noggrant utvalda av vår partnerskola för att skapa en möjlighet för studenterna att använda sina språkkunskaper i en välkomnande miljö. Du bor i eget rum eller i tvåbäddsrum med halvpension eller frukost och drar fördel av att bo som en lokalinvånare.

Delad lägenhet (från 20 år)

esl-student-accommodation-hero

Detta är ett socialt sätt att bo i München. Här bor du i tvåbäddsrum eller eget rum och delar de allmänna utrymmena (kök, badrum) samt hushållsutrustning (diskmaskin, tvättmaskin, Wi-Fi) i en lägenhet med tre till fem andra internationella studenter. Med stadens centrum utanför tröskeln, kan du bekvämt utforska München.

Privat studio (från 18 år)

ESL studio accommodation 1

Inte långt från skolan kan du bo i en egen studio, som kurscentret tillhandahåller. Du disponerar ett badrum och en välutrustad kokvrå. Sängkläder finns på plats, men du tar med dig egna handdukar. Du har gratis internet via Wi-Fi och kan njuta av lugnet för att vila dig efter lektionerna.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Munich language stay
Andra skolor i området
München
esl german germany munich did deutsch institut hero
München
DID deutsch-institut
 
esl german germany berlin alpadia berlin hero
Berlin
Alpadia Berlin
 
esl german germany freiburg alpadia freiburg hero
Freiburg
Alpadia Freiburg