CES

Vår partnerskola grundades för över trettio år sedan och är en av de mest erfarna skolorna för engelska i Dublin, Kurscentret ligger i hjärtat av staden, på samma gata som Dublin Castle och precis mitt emot det legendariska Temple Bar-distriktet. I två prestigefyllda byggnader, som ligger mindre än en minuts promenad från varandra, rymmer skolan 25 klassrum, ett internetkafé, två datorrum och två takterrasser med träd. Internet är tillgängligt gratis i de två byggnaderna. Klassrummen är utrustade med moderna faciliteter och ett multimediecenter. Ett bibliotek och ett rum för att lyssna på ljudinspelningar finns att tillgå. I cafeterian, utrustad med en plasma-TV, kan du äta, dricka och umgås med andra studenter från hela världen.

Pluspunkter

 
CES
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • En dynamisk stad som anses vara en av de vackraste europeiska huvudstäderna
  • Rikt kulturliv och gemytlig atmosfär
  • Erfaren skola, stort urval av officiella examina
  • Mycket bra aktivitets- och fritidsprogram
  • Testcenter för IELTS- och Cambridgeexamina

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
MEI
esl mei accreditation
EAQUALS
esl eaquals accreditation
ALTO Association of Language Travel Organisations
esl alto accreditation
CSN
ESL accreditation CSN
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Italien
      Brasilien
      Saudiarabien
      Sydkorea
      Turkiet
      Japan
      Kina
      Mexico
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Detta alternativ har visat sig vara det mest effektiva sättet att konsolidera språkkunskaperna som du förvärvar under din vistelse. Du bor i ett enkel- eller tvåbäddsrum med halvpension (helpension på helgerna) och delar husets gemensamma rum med dina värdar. Familjerna bor i allmänhet i trevliga stadsdelar i utkanten av Dublin. Du gör resorna till skolan med tåg eller buss. Den här upplevelsen är ett utmärkt tillfälle att lära känna Dublins lokalinvånare och förbättra dina färdigheter i att konversera på engelska!

Observera att studenter i åldrarna 16 - 18 år kommer att placeras i tvåbäddsrum under juli och augusti

Residens Crestfield & Auburn House (från 18 år)

Residence - Crestfield and Auburn House - CES Dublin Accommodation Gallery 195 3

Detta boende ligger i Whitehall, ett bostadsområde några minuter från Dublins centrum. Alla sovrum har eget badrum och du kan välja mellan enkel- och tvåbäddsrum. Det finns TV, skrivbord och gratis Wi-Fi i alla rum. Sängkläder och handdukar ingår. Du kommer att kunna laga dina måltider i det gemensamma köket och umgås med de andra boende i den bekväma loungen.

Residens LIV (från 18 år)

ESL residential accommodation 2

Detta studentresidens består av fantastiskt designade lägenheter, alla med 8 enkelrum med egna badrum och ett gemensamt vardagsrum / kök. Rummen är fullt utrustade med en arbetsplats, sänglinne och handdukar. Gratis Wi-Fi finns att tillgå överallt.

Residenset erbjuder utmärkta sociala utrymmen - till exempel ett filmrum och ett gym - liksom roliga evenemang för gemensamt umgänge!

Studentresidens LIV Dublin ligger idealiskt i hjärtat av staden och på en kvarts promenad från skolan.

Residens Shanowen Square (från 18 år - disponibelt från 26/06 till 29/08, 2021)

Residence - Shanowen Square - CES Dublin Accommodation Gallery 1172 3

Bo i ett enkelrum, cirka 7 km från Dublins centrum! I dessa lägenheter med 3 - 4 sovrum har varje student ett eget rum med säng, skrivbord och massor av förvaringsutrymme. Det finns gratis internet och sängkläder tillhandahålls, men inte handdukar. Utnyttja det gemensamma köket och loungen, betaltvättstugan och trädgården när solen skiner! Rummen städas en gång i veckan och bevakning garanterar din säkerhet dygnet runt. Skolan ligger 30 minuter bort med buss (busshållplatsen är mycket nära!) och en närbutik finns på plats.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)