CES

Vår partnerskola grundades för över trettio år sedan och är en av de mest erfarna skolorna för engelska i Dublin, Kurscentret ligger i hjärtat av staden, på samma gata som Dublin Castle och precis mitt emot det legendariska Temple Bar-distriktet. I två prestigefyllda byggnader, som ligger mindre än en minuts promenad från varandra, rymmer skolan 25 klassrum, ett internetkafé, två datorrum och två takterrasser med träd. Internet är tillgängligt gratis i de två byggnaderna. Klassrummen är utrustade med moderna faciliteter och ett multimediecenter. Ett bibliotek och ett rum för att lyssna på ljudinspelningar finns att tillgå. I cafeterian, utrustad med en plasma-TV, kan du äta, dricka och umgås med andra studenter från hela världen.

Pluspunkter

 
CES
1 / 10

Pluspunkter

  • En dynamisk stad som anses vara en av de vackraste europeiska huvudstäderna
  • Rikt kulturliv och gemytlig atmosfär
  • Erfaren skola, stort urval av officiella examina
  • Mycket bra aktivitets- och fritidsprogram
  • Testcenter för IELTS- och Cambridgeexamina

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
MEI
esl mei accreditation
EAQUALS
esl eaquals accreditation
ALTO Association of Language Travel Organisations
esl alto accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation
CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Turkiet
      Europa
      Italien
      Brasilien
      Mexico
      Sydkorea
      Japan
      Saudiarabien
      Kina

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Detta alternativ har visat sig vara det mest effektiva sättet att konsolidera språkkunskaperna som du förvärvar under din vistelse. Du bor i ett enkel- eller tvåbäddsrum med halvpension (helpension på helgerna) och delar husets gemensamma rum med dina värdar. Familjerna bor i allmänhet i trevliga stadsdelar i utkanten av Dublin. Du gör resorna till skolan med tåg eller buss. Den här upplevelsen är ett utmärkt tillfälle att lära känna Dublins lokalinvånare och förbättra dina färdigheter i att konversera på engelska!

Observera att studenter i åldrarna 16 - 18 år kommer att placeras i tvåbäddsrum under juli och augusti

Residens Crestfield & Auburn House (från 18 år)

Residence - Crestfield and Auburn House - CES Dublin Accommodation Gallery 195 3

Detta boende ligger i Whitehall, ett bostadsområde några minuter från Dublins centrum. Alla sovrum har eget badrum och du kan välja mellan enkel- och tvåbäddsrum. Det finns TV, skrivbord och gratis Wi-Fi i alla rum. Sängkläder och handdukar ingår. Du kommer att kunna laga dina måltider i det gemensamma köket och umgås med de andra boende i den bekväma loungen.

Residens Heyday (från 18 år)

ESL Languages Residence Heyday CES Dublin

Detta boende är perfekt för studenter som vill ha en bekväm och social vistelse i Dublin, på bara en kvarts promenad från skolan. Studenterna erbjuds ett enkelrum i en lägenhet med sex andra studenter och ett delat vardagsrum/kök. Varje rum är utrustat med förvaring under sängen, ett skrivbord, en garderob och ett eget badrum. Studenterna har självhushåll och städar sina egna rum. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig egen handduk.  Betaltvättstuga finns på plats. Mellan lektionerna kan studenterna dra fördel av den livliga sociala atmosfären genom att spendera tid i de sociala utrymmena och delta i de många evenemang som organiseras av residensets personal.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.