Tandem

Språkskolan TANDEM ligger i den del av stadens centrum som kallas Südstatt, ett livligt, kosmopolitiskt område med parker, affärer, barer och restauranger. Det tar tio minuter att åka hit med tunnelbanan från centralstationen. Kurscentret ligger i ett gammalt kloster som är magnifikt renoverat. Skolan har 12 rymliga klassrum där du genast kommer att känna dig välkommen med det vackra ljuset som silar in genom burspråken. Mitt emot har skolan en annan byggnad med ljusa klassrum och en liten innegård. Ett öppet datorrum och ett fullt utrustat kök bidrar till den gemensamma trivseln och får studenterna att känna sig som hemma. Det finns fri tillgång till internet i hela byggnaden På sommaren disponerar skolan över extra byggnader för att ge plats åt de kompletterande sommarkurserna.

Pluspunkter

 
Tandem
1 / 10

Pluspunkter

  • Stad med jovialisk stämning och intressant historia
  • Skolan ligger mitt i stadens hjärta i ett mycket livfullt kvarter
  • Valuta för pengarna
  • Stort urval av kulturella aktiviteter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

FaDaF
esl fadaf accreditation

Studenternas nationaliteter

      Italien
      Turkiet
      Spanien
      Schweiz
      Brasilien
      Frankrike
      Mexico
      USA
      Kina
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

När du bor hos en värdfamilj i Köln, upplever du hur vardagslivet är för invånare i denna stad. Du får ett eget rum och får även använda gemensamma utrymmen som kök och badrum samt möjlighet att låna tvättmaskinen. Du kan välja mellan frukost och halvpension. Familjerna, vilka är omsorgsfullt utvalda av vår partnerskola, bor inom en radie på 30 minuters resväg med allmänna kommunikationer från skolan.

Delad lägenhet (från 18 år)

ESL Languages shared apartment Tandem Cologne Germany

Den här typen av gemensamt boende kallas WG (Wohngemeinschaft) och är väldigt populär i Tyskland. Du delar lägenhet med personer som är permanent boende i Köln och du får ett eget rum. I lägenheten används badrum och kök såväl som andra gemensamma utrymmen av alla personer boende under samma tak. Du lagar mat i köket och tvättar i tvättstugan.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.