Tandem

Språkskolan TANDEM ligger i den del av stadens centrum som kallas Südstatt. Det tar tio minuter att åka hit med tunnelbanan från centralstationen. Kurscentret ligger i ett gammalt kloster som är magnifikt renoverat. Skolan har nio rymliga klassrum och en mycket behaglig trädgård på gården. Ett öppet datorrum och ett kök där studenterna erbjuds te, kaffe och alkoholfria drycker bidrar till den gemensamma trivseln. Det finns fri tillgång till internet i hela byggnaden. Kvalificerade och motiverade lärare undervisar i tyska på ett levande och personligt sätt. Här blir det ett nöje att lära sig det språk som Goethe talade! På sommaren disponerar skolan över extrabyggnader för att ge plats åt de kompletterande kurser som äger rum under den här tiden av året.

Pluspunkter

 
Tandem
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Stad med jovialisk stämning och intressant historia
  • Skolan ligger mitt i stadens hjärta i ett mycket livfullt kvarter
  • Valuta för pengarna
  • Stort urval av kulturella aktiviteter

Skolfakta

#
Skolstorlek:
M
#
Examina:
TELC
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

FaDaF
esl fadaf accreditation
ALTO
esl alto accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

När du bor hos en värdfamilj i Köln, upplever du hur vardagslivet är för invånare i denna stad. Du får ett eget rum och får även använda gemensamma utrymmen som kök och badrum samt möjlighet att låna tvättmaskinen. Du kan välja mellan frukost och halvpension. Familjerna, vilka är omsorgsfullt utvalda av vår partnerskola, bor inom en radie på 30 minuters resväg med allmänna kommunikationer från skolan.

Delad lägenhet (från 18 år)

ESL shared appartment accommodation 2

Den här typen av gemensamt boende kallas WG (Wohngemeinschaft) och är väldigt populär i Tyskland. Du delar lägenhet med personer som är permanent boende i Köln och du får ett eget rum. I lägenheten används badrum och kök såväl som andra gemensamma utrymmen av alla personer boende under samma tak. Du lagar mat i köket och tvättar i tvättstugan.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl Cologne language stay hero
Andra skolor i området
Köln
ESL German Germany Cologne bws germanlingua
Köln
BWS Germanlingua
 
esl german germany berlin alpadia berlin hero
Berlin
Alpadia Berlin
 
esl german germany hamburg colon language center hero
Hamburg
Colón Language Center