Kings

Bara 30 minuters tågresa från Manhattan ligger skolan i det charmiga och säkra området Riverdale. Området har en lugn atmosfär, med grönytor, barer, kaféer och butiker - samtidigt som det är inom räckhåll för spänningen i innerstaden. Campus består av en traditionell amerikansk universitetsbyggnad bestående av 12 rymliga klassrum, som alla kan ta emot 15 studenter per klass och är utrustade med interaktiva whiteboards. På plats finns det ett bibliotek, aktivitetscenter, idrottsplats, gym, dansstudio, teater, matsal och kafé för studenterna att använda och njuta av. Studenter på detta campus kommer att kunna plugga i en lugn och välkomnande miljö och du får möjlighet att njuta av den kompletta amerikanska skolupplevelsen.

Pluspunkter

 
Kings
1 / 10

Pluspunkter

  • Autentisk amerikansk campusupplevelse
  • Omfattande konstprogram och faciliteter
  • Skolan organiserar aktiviteter i New York City
  • Säkert och välbärgat område, bara 30 minuter från Manhattan

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation

Studenternas nationaliteter

      Panama
      Brasilien
      Sydkorea
      Taiwan
      Italien
      Turkiet
      Ecuador
      Mexico
      Spanien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj (minimum 4 veckor)

ESL-host-family-accommodation-4

Få en autentisk upplevelse genom att bo i en amerikansk familj! Våra värdfamiljer bor i allmänhet i närområdet, men resan till campus kan ta upp till 60 minuter med kollektivtrafik. Du bor i eget rum, delar badrum med familjen och erbjuds halvpension. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig egna handdukar.

Studentresidens (från 17 år; från 16 år 1/6 - 17/8 24 )

esl residential accomodation riverside house

Om du önskar bo direkt på campus, ligger detta studentresidens endast en till fem minuter till fots från kurscentrets huvudbyggnad! Kvinnor och män bor åtskilda och alla bor i tvåbäddsrum. Varje rum har delat badrum, gratis tvättservice, Wi-Fi och sängkläder – men du tar med dig egna handdukar. Residenset erbjuder en cafeteria som serverar dagens tre måltider. De studenter som väljer halvpension får ett förbetalt kort att använda i cafeterian. Residenset har även gemensamma salonger med dryckes- och snacksautomater, mikrovågsugnar och platt-TV. Badrummen städas fem dagar i veckan, men studenterna ansvarar för städningen av sina rum.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.