Kings

Bara 30 minuters tågresa från Manhattan ligger skolan i det charmiga och säkra området Riverdale. Området har en lugn atmosfär, med grönytor, barer, kaféer och butiker - samtidigt som det är inom räckhåll för spänningen i innerstaden. Campus består av en traditionell amerikansk universitetsbyggnad bestående av 12 rymliga klassrum, som alla kan ta emot 15 studenter per klass och är utrustade med interaktiva whiteboards. På plats finns det ett bibliotek, aktivitetscenter, idrottsplats, gym, dansstudio, teater, matsal och kafé för studenterna att använda och njuta av. Studenter på detta campus kommer att kunna plugga i en lugn och välkomnande miljö och du får möjlighet att njuta av den kompletta amerikanska skolupplevelsen.

Pluspunkter

 
Kings
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Autentisk amerikansk campusupplevelse
  • Omfattande konstprogram och faciliteter
  • Skolan organiserar aktiviteter i New York City
  • Säkert och välbärgat område, bara 30 minuter från Manhattan

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Kina
      Italien
      Panama
      Japan
      Sydkorea
      Frankrike
      Taiwan
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj (minimum 4 veckor)

ESL-host-family-accommodation-4

Få en autentisk upplevelse genom att bo i en amerikansk familj! Våra värdfamiljer bor i allmänhet i närområdet, men resan till campus kan ta upp till 60 minuter med kollektivtrafik. Du bor i eget rum, delar badrum med familjen och erbjuds halvpension. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig egna handdukar.

Studentresidens

esl residential accomodation riverside house

Om du önskar bo direkt på campus, ligger detta studentresidens endast en till fem minuter till fots från kurscentrets huvudbyggnad! Kvinnor och män bor åtskilda och alla bor i tvåbäddsrum. Varje rum har delat badrum, gratis tvättservice, Wi-Fi och sängkläder – men du tar med dig egna handdukar. Residenset erbjuder gemensamma salonger med dryckes- och snacksautomater, mikrovågsugnar och platt-TV. Badrummen städas fem dagar i veckan, men studenterna ansvarar för städningen av sina rum.  

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)