esl french guadeloupe le gosier inter media langues caraibes hero

Inter Media Langues Caraïbes

Inter Media Langues Caraïbes

Inter Media Langues Caraïbes

Med utsikten över Atlanten kan du få svårt att koncentrera dig på lektionerna! Men de motiverade och kompetenta lärarna ser till att du får ut maximalt av deras lektioner, som förbereds med omsorg och entusiasm. Den tillmötesgående personalen, skolans lilla storlek och lektionerna i minigrupp låter dig lära dig franska i en trivsam och avspänd miljö. Kurscentret har 5 klassrum med interaktiva tavlor och audio/videoinstallationer, en studentlounge, en automat för varma drycker, en kokvrå och ett bibliotek. På 5 minuters promenadavstånd hittar du ett flertal stränder och restauranger, små supermarkets, postkontoret, turistinformationen och ett mediatek! Internet via Wi-Fi finns gratis på hela skolan.

Pluspunkter

<ul><li></li></ul>

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Tyskland
      USA
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Boendealternativ:

ESL-hotel-accommodation-4

Skolan rekommenderar hotell i närheten. Vänligen kontakta oss för mer information

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.