Lexis English

Vår partnerskola, Lexis English, ligger nära allmänna kommunikationsmedel, i en livlig och passande miljö för språkstudier. Språkskolans byggnad är modern och mycket välutrustad. Här finner du 12 ljusa klassrum, ett multimediacenter, datorer uppkopplade mot internet och gratis Wi-Fi. Så att du skall kunna koppla av efter lektionerna eller under rasterna, ställer skolan till förfogande en kökshörna, en lounge och allmänna utrymmen för studenterna. Lexis English Maroochydore Schools byggnad ligger alldeles bredvid ett shoppingcenter, ”Sunshine Plaza”, och ett antal kaféer och restauranger. Efter dina lektioner i engelska kan du njuta av solen på en av skolans tre balkonger med dina nya vänner, om du inte föredrar att gå direkt till stranden, fem minuter till fots från kurscentret. För studenter som vill börja sin karriär inom skönhetsvård, har Lexis English en specialbyggd anläggning för att tillgodose dessa drömmar! I huvudbyggnaden på Maroochydore Campus, finns Beauty House Academy, den förstklassiga skönhetsvårdsskolan i Sunshine Coast. Studenterna på Beauty House kommer att få träna och finslipa alla moderna skönhetsbehandlingar i akademins toppmoderna anläggningar. Denna anläggning ger dig chansen att få fördjupad erfarenhet av arbetet på en skönhetssalong, medan du njuter av den vackra havsutsikten i Sunshine Coast!

Pluspunkter

 
Lexis English
1 / 10

Pluspunkter

  • Centralt läge ett stenkast från Stilla Havet
  • Enastående studieresurser, modern skola och många fritidsaktiviteter
  • Nära Brisbane
  • Betagande havsutsikt från skolan

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

English Australia
esl english australia accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Spanien
      Japan
      Sydkorea
      Schweiz
      Colombia
      Thailand
      Tjeckiska Republiken
      Argentina
      Frankrike
      Kina
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Är du studieintresserad, beredd att visa flexibilitet och vill du verkligen uppleva att leva som en ”Aussie” under din språkresa till Australien? Då är boende i en värdfamilj ett utmärkt val för dig! Smaka på lokala recept, möt lokalbefolkningen, upptäck Queenslands kultur och historia… en garanterad miljöomväxling och en fantastisk möjlighet att praktisera dina nya språkkunskaper i dagliga situationer! Värdfamiljerna bor ca 15 minuter från skolan, du får eget rum med halvpension under vardagar och helpension under veckosluten.

Backpacker

Promoted as SO & Applied in QT

Som alternativ till att bo i en värdfamilj, är det även möjligt att bo på vandrarhem, på några minuters promenad från skolan. Vi ger dig gärna ytterligare information.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.