Inlingua

Belägen i hjärtat av marinan Minimes, på mindre än 10 minuter från stranden, hittar du skolan i en modern byggnad, omgiven av restauranger, barer och affärer, där du kan omsätta dina nya språkkunskaper i praktiken. Skolan disponerar 13 klassrum, utrustade med interaktiva tavlor, en multimediasal, en stor terrass, sex internetstationer och gratis Wi-Fi. Här finns dessutom vatten automat, kaffemaskin och en cafeteria med kylskåp och mikrovågsugn. Tack vare effektiva metoder och lektioner i små grupper, ger kvalificerade lärare variationsrika lektioner och förbereder studenterna inför de officiella examina. Lär dig att prata franska i La Rochelle och upptäck en magnifik del av landet!

Pluspunkter

 
Inlingua
1 / 10

Pluspunkter

  • • Läge i hjärtat av La Rochelles livliga hamn och på 10 minuter från badstranden
  • • Olika typer av kurser, bl.a. ett program för deltagare 30+
  • • Residens nära kurscentret
  • • Spännande aktiviteter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Tyskland
      Irland
      Spanien
      Nederländerna
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Upplev en unik erfarenhet med total fördjupning i det franska språket! Om du bor i en värdfamilj, får du eget rum med halvpension. Lakan och handdukar tillhandahålls, tvätt och Wi-Fi är inkluderat. Du bor högst 30 minuter från kurscentret med allmänna kommunikationer.

Residens New Rochelle (tillgängligt 15.04 - 25.08.2024)

ESL Languages New Rochelle residence Inlingua La Rochelle France

Utnyttja detta residens utmärkta läge, på fem minuters promenad från språkskolan - där du bor i eget rum med privat badrum! Lakan finns på plats, men du tar med dig egna handdukar, Wi-Fi är gratis och betaltvättstuga får disponeras. Varje rum har sin egen kokvrå där du kan tillaga dina måltider Efter lektionerna kopplar du av på badstranden eller vid residensets pool!

Studio Escale Marine (inte tillgänglig 30/06 - 31/08 2024)

esl language french inlingua larochelle accomotation

De som bor på Escale Marine, kommer att få njuta av alla de skatter La Rochelle har att erbjuda. Från havsbrisen över Vieux Port, bara tio minuter därifrån, till pulsen och energin i den närliggande historiska delen av staden. Läget har allt, bara en kvarts promenad från språkskolan. De boende kan välja mellan antingen tvåbäddsrum eller eget rum med en ugn/mikrovågsugn, privat badrum, skrivbord, garderob, TV, Wi-Fi och (i vissa rum) balkong. Betaltvättstuga finns att tillgå. Sängkläder och handdukar tillhandahålls utan kostnad. Du har självhushåll, men frukost kan fås i cafeterian mot en mindre avgift. Även om studenterna förväntas städa sina egna utrymmen, kan städning erhålla mot extra avgift. På sin fritid kan studenterna umgås i loungen, koppla av i poolen, eller träna gratis i gymmet.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.