ESL Inlingua La Rochelle France

Inlingua

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Inlingua

Belägen i hjärtat av marinan Minimes, på mindre än 10 minuter från stranden, hittar du skolan i en modern byggnad, omgiven av restauranger, barer och affärer, där du kan omsätta dina nya språkkunskaper i praktiken. Skolan disponerar 13 klassrum, utrustade med interaktiva tavlor, en multimediasal, en stor terrass, sex internetstationer och gratis Wi-Fi. Här finns dessutom vatten automat, kaffemaskin och en cafeteria med kylskåp och mikrovågsugn. Tack vare effektiva metoder och lektioner i små grupper, ger kvalificerade lärare variationsrika lektioner och förbereder studenterna inför de officiella examina. Lär dig att prata franska i La Rochelle och upptäck en magnifik del av landet!

Vår partnerskola öppnade igen 15/6, 2020.
Vänligen notera, att på grund av säkerhetsskäl i enlighet med officiella rekommendationer och krav, kan anpassningar ske på vissa skolor gällande fakta och tjänster – som antal deltagare per grupp, scheman, tillträde till gemensamma utrymmen, liksom vissa aktiviteter – i förhållande till vad som beskrivs på vår webbplats. Vänligen kontakta oss för mer information

Pluspunkter

 
Inlingua
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

• Läge i hjärtat av La Rochelles livliga hamn och på 10 minuter från badstranden
• Olika typer av kurser, bl.a. ett program för deltagare 30+
• Residens nära kurscentret
• Spännande aktiviteter

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Upplev en unik erfarenhet med total fördjupning i det franska språket! Om du bor i en värdfamilj, får du eget rum med halvpension. Lakan och handdukar tillhandahålls, tvätt och Wi-Fi är inkluderat. Du bor högst 30 minuter från kurscentret med allmänna kommunikationer.

Residens New Rochelle

esl-student-accommodation-hero

Utnyttja detta residens utmärkta läge, på fem minuters promenad från språkskolan - där du bor i eget rum med privat badrum! Lakan finns på plats, men du tar med dig egna handdukar, Wi-Fi är gratis och betaltvättstuga får disponeras. Varje rum har sin egen kokvrå där du kan tillaga dina måltider Efter lektionerna kopplar du av på badstranden eller vid residensets pool!

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL La Rochelle language stay
Andra skolor i området
La Rochelle
ESL French France Bordeaux France langue
Bordeaux
France Langue
 
esl french france antibes centre international d antibes hero
Antibes
Centre International d'Antibes
 
esl french france nice azurlingua hero
Nice
Azurlingua