ESL Languages English Outdoors Hero

English Outdoors

English Outdoors

Vår partnerskola erbjuder en banbrytande undervisningsmetod för språkinlärning och fördjupning: utomhus- och inomhuslektioner på fantastiska ställen, som visar upp det bästa av NYC! Grupperna hålls små (max. 8 deltagare) och fokuserar på att tala utifrån NYC-teman och ämnen för att hålla konversationen flytande. Lektionerna äger rum över hela staden: i de bästa parkerna, coola marknader, trendiga kaféer, offentliga atrium och andra platser utanför turiststråken, och två gånger i veckan går lektionerna till både ikoniska platser i New York och några av stadens bästa gömda pärlor. Alla platser är noggrant utvalda utifrån komfort och tillgänglighet och varierar mellan utomhus- och inomhusplatser för att tillåta alla typer av väder. Det finns inget bättre sätt att kombinera att lära sig engelska med NYC-turism!

Pluspunkter

Watch Language school English Outdoors, New York on YouTube.
 
English Outdoors
Watch Language school English Outdoors, New York on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Lär dig engelska medan du upptäcker det allra bästa av New York City
  • Ett innovativt koncept: utomhuslektioner med högkvalificerade infödda lärare
  • Oändliga möjligheter till fritidsaktiviteter i en stad som aldrig sover

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Frankrike
      Italien
      Japan
      Schweiz
      Spanien
      Tyskland
      Kina
      Brasilien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-1

Vår partnerskola väljer ut värdfamiljer med en alldeles speciell omsorg. De bor alla i Brooklyn, 25 – 45 minuter från platsen där lektionerna hålls – beroende på platsen för varje lektion. Utnyttja din vistelse hos en amerikansk familj för att dyka ner i hjärtat av deras kultur och för att öva din engelska i alla dagliga situationer! Du kan välja mellan enbart frukost, halvpension, eller enbart rum.

Residens St. George (från 18 till 30 år) (öppet 14/7 – 27/7, 2024)

ESL Languages St George Residence English Outdoors NYC

Beläget i hjärtat av Brooklyn, är detta boende perfekt för studenter som vill ha den bästa utsikten över New York utanför dörren, bara sex minuters promenad från gruppens mötesplats. Du placeras i tvåbädds- och trebäddsrum utrustade med Wi-Fi, skrivbord, stol, kylskåp, mikrovågsugn, TV, luftkonditionering och garderobsutrymme. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dina egna handdukar. Tvättmöjligheter mot en mindre avgift finns i faciliteter på plats. Frukost och middag serveras i en klassisk New Yorkdiner bara tre minuter från residenset - lunch ingår inte. Under deltagarnas rikliga fritid finns det gott om faciliteter för att underhålla dem, inklusive lounger, TV-apparater, biljardbord och ett gym.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.