esl-english-usa-new-york-brooklyn-school-of-languages-hero.jpg

English Outdoors

English Outdoors

Vår partnerskola erbjuder ett banbrytande koncept för språkinlärning och fördjupning: en kombination av lektioner inomhus och utomhuslektioner på fantastiska platser, som visar det bästa av New York City! Du kommer att följa en liknande struktur som vanliga språkkurser när det gäller material, hemarbete och kontinuerlig utvärdering - samtidigt som du lägger till en extra dos kulturell erfarenhet! Platserna växlar mellan Brooklyn och Manhattans bästa parker, trädgårdar, marknader, allmänna platser och mycket mer. Alla platser har valts noggrant utifrån komfort och tillgänglighet och växlar mellan inomhus och utomhus beroende på vädret. Med erfarna lärare, små grupper (max. 8 deltagare) och NYC som miljö, garanterar dessa kurser snabba och roliga språkliga framsteg!

Pluspunkter

Watch Brooklyn School of Languages, New York on YouTube.
 
English Outdoors
Watch Brooklyn School of Languages, New York on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Lär dig engelska medan du upptäcker det allra bästa av New York City
  • Ett innovativt koncept: utomhuslektioner med högkvalificerade infödda lärare
  • Oändliga möjligheter till fritidsaktiviteter i en stad som aldrig sover

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Frankrike
      Italien
      Japan
      Schweiz
      Spanien
      Tyskland
      Kina
      Brasilien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-1

Vår partnerskola väljer ut värdfamiljer med en alldeles speciell omsorg. De bor alla i Brooklyn, 25 – 45 minuter från platsen där lektionerna hålls – beroende på platsen för varje lektion. Utnyttja din vistelse hos en amerikansk familj för att dyka ner i hjärtat av deras kultur och för att öva din engelska i alla dagliga situationer! Du kan välja mellan enbart frukost, halvpension, eller enbart rum.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.