BELS

Vår partnerskola är en familjär och trevlig skola som satsar på kvalitetsundervisning. Den ligger perfekt på Gozo, tvillingsyster till ön Malta, ute på landet med fem minuters promenadavstånd från Kercem och 30 minuters promenadavstånd från Victoria, den viktigaste staden på ön. Det finns luftkonditionering i hela kurscentret och här finns 9 klassrum. Kurserna i engelska äger rum i små grupper med max tolv, i genomsnitt åtta personer, vilket gör att lärarna kan ägna mycket tid åt varje student. I skolans uppehållsrum finns en studiehörna för enskilda studier och några datorer. Under rasterna kan du njuta av trädgården eller solterrassen och ta en dryck eller snack från automaten!

Pluspunkter

Watch Language school BELS, Gozo on YouTube.
 
BELS
Watch Language school BELS, Gozo on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Idyllisk omgivning för att studera engelska
  • Soligt klimat nästan hela året
  • Välkomnande skola med hög kvalitet
  • Fantastiska fritidsmöjligheter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Quality English partner agency
esl quality english partner agency accreditation
FELTOM
esl feltom accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation
EAQUALS
esl eaquals accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Italien
      Frankrike
      Schweiz
      Tjeckiska Republiken
      Spanien
      Polen
      Slovakien
      Colombia
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Att bo hos en värdfamilj hjälper dig att få ut mer av din tid i Gozo. Alla familjer är noggrant utvalda av BELS språkskola och bor ca 30-40 minuter från kurscentret. Studenterna bor i ett eget rum med halvpension. För varje dag som går upptäcker du lite mer om den maltesiska kulturen och de varma och välkomnande invånarna från Gozo. Du kommer att lära dig engelska i en inbjudande atmosfär – utan att ens märka att du gör det!

OBS: Det är obligatoriskt för studenter under 18 år att boka boende i värdfamilj (delat rum) och att visa upp ett intyg med föräldrars (vårdnadshavares) godkännande. Vänligen notera att restiden till skolan kan bli längre än angiven under högsäsong.

Residens superior (från 18 år)

Residence - Country Side - BELS Gozo Accommodation Gallery 753 9

Residens superior BELS

I hjärtat av Gozo, ligger dessa fyrarumslägenheter bara 30 minuter till fots från skolan och erbjuder fina plus som AC och gratis Wi-Fi, samt alternativet eget eller delat badrum. Sovrummen är för en person, utom för två studenter som reser tillsammans. Umgås med dina lägenhetskamrater i vardagsrummet, matsalen eller köket! Lägenheterna städas en gång i veckan (då även sängkläder och handdukar byts). Även om det inte finns tvättmaskin i lägenheterna, kan residensets personal ta hand om tvätten för en mindre kostnad.

 

MILJÖSKATT: Studenter som är över 18 år på ankomstdagen måste betala en miljöskatt för varje dag de uppehåller sig på de maltesiska öarna.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.