esl japanese japan tokyo kai japanese language school hero.jpg

Kai Japanese Language School

Kai Japanese Language School

Belägen i hjärtat av Tokyo väntar denna språkskola med mycket hög standard och undervisningskvalitet, på att du skall komma och lära dig japanska. Språkskolan har funnits sedan 1987. KAI är godkänd av den internationella kvalitetsorganisationen IALC, vilket är en trygghet för dig som student. Knappt hälften av studenterna är asiater och en dryg tredjedel européer. Lärarna är speciellt tränade på att undervisa i japanska som främmande språk och du kommer att finna en inspirerande, utmanande och spännande studiemiljö tillsammans med andra internationella studenter, där umgängesspråket blir japanska och där de olika aktiviteter som skolan föreslår och erbjuder kommer att ytterligare hjälpa dig i dina framsteg. På mindre än en kvarts promenad kan studeterna komma till Wasedauniversitetet och dess dokumentationscentrer, och Shinjukus järnvägsstation runt om vilken du finner fullt med caféer, restauranger, affärer etc. I närheten finns slutligen ett stort sportcentrum med inomhuspool. OBS: Skolan disponerar även ett annex på några minuters promenad från kurscentret där också lektionerna kan äga rum.

Pluspunkter

 
Kai Japanese Language School
1 / 10

Pluspunkter

  • Fascinerande stad med massor av möjligheter
  • Berömd språkskola med hög standard
  • Japansk tradition och kultur prioriteras
  • Utmärkt nät av värdfamiljer och alternativt boende
  • Många olika nationaliteter bland studenterna

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      USA
      Storbritannien
      Spanien
      Italien
      Kanada
      Tyskland
      Frankrike
      Schweiz
      Sverige
      Brasilien
      Mexico
      Australien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Dormitory

ESL host family accommodation japan

De flesta studenter väljer att bo i s.k. Guest House eller Dormitory. Här bor du i eget eller delat rum (om du reser tillsammans med någon) och har självhushåll. Det finns ett antal olika företag som erbjuder denna typ av boende. Skolan och ESL hjälper dig självklart med detta!

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.