esl business courses alpadia montreux

Alpadia Montreux

Alpadia Montreux

Alpadia Montreux ligger på huvudgatan i Montreux, som går utmed sjön Léman och den vackra promenaden som kantas av exotiska träd. Det går lätt att ta sig till skolan med tåg eller buss och stationerna ligger alldeles intill. Alldeles intill finns även olika barer och restauranger där studenterna kan träffas och umgås. Kurscentret har 10 bekväma och ljusa klassrum, en kafeteria och en terrass. Tack vare flera datorer och Wi-Fi som täcker hela skolan, kan man koppla upp sig till internet gratis och kolla sin e-post. Skolans lärare och personal ger dig personlig service och hjälper dig från allra första stund och under hela vistelsen.

Pluspunkter

Watch Language school Alpadia, Montreux on YouTube.
 
Alpadia Montreux
Watch Language school Alpadia, Montreux on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Trygg stad som är värd för Montreux Jazz Festival
  • Familjär, trevlig och professionell skola
  • Mycket bra aktivitetsprogram
  • Officiell tentamensplats för TCF och TEF

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

EAQUALS
esl eaquals accreditation
CSN
CSN logo accreditation
SOUFFLE
ESL Lyon accreditation Souffle

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Italien
      Tyskland
      USA
      Kina
      Mexico
      Ryssland
      Spanien
      Sverige
      Brasilien
      Danmark
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Detta inkvarteringsalternativ är perfekt för dem som vill låta sig översköljas av den franskspråkiga kulturen i Schweiz och knyta vänskapsband med lokalbefolkningen. Familjerna är omsorgsfullt utvalda och känner till skolan mycket väl. Du bor i dubbel- eller enkelrum med frukost eller halvpension, på högst 60 minuters avstånd från kurscentret. Om du bor hos en franskspråkig familj i Schweiz får du uppleva dess livsstil, vilka matvanor man har, etc. och får på så sätt en mycket berikande erfarenhet. Du får även tillfälle att praktisera din franska varje dag i en trevlig miljö, vilket ger snabba framsteg.

Delad lägenhet Les Alpes (från 18 år)

ESL Languages Les Alpes shared apartment Alpadia Montreux

Tillbringa din tid i mitt i "schweiziska Rivierans pärla", Montreux, i en bekväm och social miljö, bara 10 minuter till fots från skolan. Du kan välja antingen eget eller tvåbäddsrum, vart och ett med skrivbord, Wi-Fi, garderob, stol och lampa. Varje rum har tillgång till ett delat badrum, en trevlig social lounge och ett kök/matplats för självhushåll. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig dina egna handdukar. Gratis tvättmöjligheter finns på plats. Studenterna kan njuta av den hisnande utsikten över bergen och sjön från bostadens balkonger eller koppla av inomhus genom att titta på TV på DVD -spelaren.

Delad lägenhet Riviera (från 18 år)

ESL shared apartment Alpadia Montreux

Denna bostad är perfekt för studenter som vill ha en internationell atmosfär, uteslutande omgiven av sina klasskamrater och bara en 15 minuters promenad från skolan. Du väljer antingen eget rum eller tvåbäddsrum, vart och ett med skrivbord, garderob, Wi-Fi, stol och lampa. Varje rum har tillgång till ett delat badrum, en lounge med en TV och DVD -spelare och ett gemensamt kök för självhushåll. Du förses med sängkläder men tar med dina egna handdukar. Tvättmöjligheter erbjuds gratis på plats. Studenterna kan njuta av det soliga klimatet genom att koppla av på balkongen eller ta en kort promenad till Genèvesjön med sina nya vänner.

Studio (från 18 år)

ESL languages studio Alpadia Montreux

Denna studio passar studenter som önskar ett boende med hög grad av självständighet. Här finns en enkelsäng, som kan göras om till dubbelsäng), ett badrum och sängkläder, som byts var fjortonde dag). Vänligen ta med egna handdukar. Du får tillgång till ett fullt utrustat kök (kylskåp, ugn och köksredskap) och till en tvättmaskin (som delas). Det finns telefon för inkommande samtal och Wi-Fi är gratis. Studion är rökfri. Dubbelrum endast tillgängligt för studerande som reser tillsammans.

Residens Aigle (från 16 år)

ESL Languages residence Alpadia Montreux

Detta boende erbjuder en bekväm vistelse, eftersom det ligger i ett lugnt område, nära snabbköp och restauranger, och bara 20 minuter från skolan med kollektivtrafik!

Du bor i en modern studio på 25 m² med ett fullt utrustat kök och eget badrum. Handdukar och sänglinne tillhandahålls, och du har gratis tillgång till tvättstugan i byggnaden. Studenter som stannar längre än en månad, får dessutom en gratis städning varje månad.

Residenset har också en lounge med matbord och stolar samt gratis Wi-Fi.

 

Egen lägenhet, hotell

ESL hotel accommodation 1

Många olika alternativ finns och ytterligare information ges på begäran.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.