esl business courses alpadia montreux

Alpadia Montreux

Alpadia Montreux

Alpadia Montreux ligger på huvudgatan i Montreux, som går utmed sjön Léman och den vackra promenaden som kantas av exotiska träd. Det går lätt att ta sig till skolan med tåg eller buss och stationerna ligger alldeles intill. Alldeles intill finns även olika barer och restauranger där studenterna kan träffas och umgås. Kurscentret har 10 bekväma och ljusa klassrum, en kafeteria och en terrass. Tack vare flera datorer och Wi-Fi som täcker hela skolan, kan man koppla upp sig till internet gratis och kolla sin e-post. Skolans lärare och personal ger dig personlig service och hjälper dig från allra första stund och under hela vistelsen.

Pluspunkter

Watch Language School Alpadia, Montreux on YouTube.
 
Alpadia Montreux
Watch Language School Alpadia, Montreux on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Trygg stad som är värd för Montreux Jazz Festival
  • Familjär, trevlig och professionell skola
  • Mycket bra aktivitetsprogram
  • Officiell tentamensplats för TCF och TEF

Skolfakta

#
Skolstorlek:
S
#
Examina:
DALF
DELF
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

EAQUALS
esl eaquals accreditation
ALTO
esl alto accreditation
Label of quality for Swiss tourism (Level 1)
esl label of quality for swiss tourism accreditation
WYSE Work Abroad Association
esl wyse work abroad association accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

Detta inkvarteringsalternativ är perfekt för dem som vill låta sig översköljas av den franskspråkiga kulturen i Schweiz och knyta vänskapsband med lokalbefolkningen. Familjerna är omsorgsfullt utvalda och känner till skolan mycket väl. Du bor i dubbel- eller enkelrum med frukost eller halvpension, på cirka 30 minuters avstånd från kurscentret. Om du bor hos en franskspråkig familj i Schweiz får du uppleva dess livsstil, vilka matvanor man har, etc. och får på så sätt en mycket berikande erfarenhet. Du får även tillfälle att praktisera din franska varje dag i en trevlig miljö, vilket ger snabba framsteg.

Delad lägenhet (från 18 år)

ESL shared appartment accommodation 2

För dem som vill bo tillsammans med andra utländska studenter föreslår skolan boende i delad lägenhet. Du bor i dubbel- eller enkelrum på 10 till 20 minuters promenadavstånd från kurscentret och du delar de gemensamma utrymmena med de andra hyresgästerna. Lägenheterna är ljusa, bekväma och välutrustade med TV, kök och kökstillbehör, tvättmaskin och Wi-Fi. Detta inkvarteringsalternativ är förmånligt på det ekonomiska planet och ett utmärkt sätt att skaffa sig nya vänner.

Studio (från 18 år)

esl language french inlingua larochelle accomotation

Denna studio passar studenter som önskar ett boende med hög grad av självständighet. Här finns en enkelsäng, som kan göras om till dubbelsäng), ett badrum och sängkläder, som byts var fjortonde dag). Vänligen ta med egna handdukar. Du får tillgång till ett fullt utrustat kök (kylskåp, ugn och köksredskap) och till en tvättmaskin (som delas). Det finns telefon för inkommande samtal och Wi-Fi är gratis. Studion är rökfri. Dubbelrum endast tillgängligt för studerande som reser tillsammans.

Residens Aigle

ESL residential accommodation 2

Detta boende erbjuder en bekväm vistelse, eftersom det ligger i ett lugnt område, nära snabbköp och restauranger, och bara 20 minuter från skolan med kollektivtrafik!

Egen lägenhet, hotell

esl-student-accommodation-hero

Många olika alternativ finns och ytterligare information ges på begäran.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl-Montreux-language-stay-2-FR
Andra skolor i området
Montreux
esl french france lyon alpadia lyon hero
Lyon
Alpadia Lyon
 
esl french france nice azurlingua hero
Nice
Azurlingua
 
esl french france antibes centre international d antibes hero
Antibes
Centre International d'Antibes